#15 Ryan Henk Donk

valla bu dandik kadroda kesin katkı verecektir ama adam poldi ile aynı bonservise geldi şaka gibi :) biri dünya şampiyonu diğeri hayatında 1 kez bile milli olmamış sadece u 21 de Hollanda forması giymiş bir adam !! poldiyi gerçekten bedava aldık

Muz inşallah çürük çıkmaz Cevat reyiz

Sanchez e koskoca Galatasaray Donk'u transfer etmis oglum dediginde ki attigi bakis

f39e59dc9c87e5e1521bb4bea9e16ebd.jpg

Sent from my HTC One using Tapatalk

Açım ulan sit.r et şimdi donku demek istemiş bence

Berbat bir transfer olmadığını düşünüyorum en başından beri orta sahanın sertliği ve hava hakimiyeti için iyi hamle hatta bu maç için söylemiyorum tabi ölçü değil.

Orta sahada 1.93´lük zenci bir oyuncu görmek güzel...

İlk golünü yedirdi komisyon transferi.
Onun bölgesinden delip geçtiler.

Lanet gelsin yönetime!
Defolma Sırası Sizde ÇAPSIZLAR!

İlk yarıda fena değil ama rakip Karşıyaka olduğu için performansını fazla abartmamak lazım

Avrupada yılın transferi. 2.5 milyona iyi kapatmışız, iyi kazıkladık kasımpaşalı kekoları.

Bir yaya toure değil tabiki ama lig için gayet iyi oyuncu, çok iş yapar.

dolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ne bileyim bizim ceza sahamızın orda pek başarılı bulmadım açıkçası topa uzak durup belirli bir yeri kapadı hep daha çok pres ve saldırganlık bekliyordum o bölgede ama maçdan ötürü pek zorlamıyor olabilir.

Pas trafiğini güzel yönetti. O görevi sneijder geldiğinde ona bırakıp savunmaya daha çok gelir tahminim.

Kötü adam değil,sadece daha iyisi alınabilirdi. Donk-Selçuk 2lisi şampiyonlar liginde çöp kalır mesela. Birazda hırçınlaşmalı,bide anlamadığım kornerlerde ceza sahasına girmiyor nedense

Aslan'lar gibi oynadı. Hava toplarında iyi, top çalmada iyi, paslaşmaları iyi, ikili mücadelelerde iyi. Daha ne olsun.

Geri
Üst Alt