#15 Ryan Henk Donk

ilk maçı için oldukça özgüveni yüksek ve kararlı yapısı ile bence güven verdi umarım böyle devam eder.

Beğendim donku ilk maçında baya. Üstüne koyarak ve istikrarlı faydalı olur inşallah

sonradan cıvıtmassa iyi transfer

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uyum sorunu yaşamayacağı bir gerçek. 40 yıllık Galatasaray'lı gibi diyebiliriz. Tabi daha güçlü rakipler karşısında da görmek lazım ama Donk'un çok kötü maçlar çıkaracağını düşünmüyorum. Belli bir standartı olur. Akıllı bir oyuncu. Fiziği ve tekniği muhteşem, çok koşup mücadele de ederse fark yaratacaktır. Basit oynamaya devam edip, fazla riske girmezse tam bir görev adamı futbolcusu kazanmış olacağız.

Fstats Analiz@FstatsAnaliz 2 dk.2 dakika önce
Ryan Donk, @Galatasaray formasıyla ilk resmi maçında en çok topla buluşan ve en çok ikili mücdl. kazanan oyuncu oldu
CYTMkQcWcAA4Byj.jpg

Bu maç ölçü değil aslında as oyuncularla birlikte izlemek lazım

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Höng iyiydi ama bu maç kriter olamaz josede harikaydı ilk maçında culio da

Tr ligi için iyi ,avrupa maçları için vasat bir futbolcu!!

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maç ölçü değil.Ama hakkını verelim iyi oynadı.

En önemlisi iyi yada kötü olmasından ziyade ortasahaya sertlik getirdi.....

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk

Kötü adam değil,sadece daha iyisi alınabilirdi. Donk-Selçuk 2lisi şampiyonlar liginde çöp kalır mesela. Birazda hırçınlaşmalı,bide anlamadığım kornerlerde ceza sahasına girmiyor nedense

Yahu adama biraz zaman tanıyın. İlk macdan Gattuso mu olsun.
Melo da geldinde ilk maçlarda "cekingen idi".
Donk bir alışsın yeni duruma ve takıma.

Zamanla daha da açılır ve ısınır.

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk

Soğukkanlılığı ve teknik kapasitesi güven veriyor. Şu zor zamanlarda bonservis bedeli dışında müthiş transfer kesinlikle. Neyse artık erken aldık yapacak bir şey yok.

İş yapar da 1. maçından sonra yıldız mualemesi yapmayin

Bu maç beğendim fakat Karşıyaka maçı ölçü olmamalı birkaç maç daha görmek lazım

İlk golünü yedirdi komisyon transferi.
Onun bölgesinden delip geçtiler.

Lanet gelsin yönetime!
Defolma Sırası Sizde ÇAPSIZLAR!

Senin taraftarlığina küfür edip ceZa almiycam kacirayim dobuleke bu adam başarısız olsa eline ne gecicek ben demiştim demekten başka neyse çok ceza aldım son günlerde bu sever almiycam camako

Bu sezon oynadığı tüm maçlarda olduğu gibi yine iyiydi hemen uyum sağlaması da sevindirici.

TR şartlarında iş yapabileceği zaten belli bir oyuncu Donk bu çizgide devam eder bence.

Sorun verilen bonserviste. Onu da görmezden geleceğiz artık bu saatten sonra yapacak bir şey yok.

çok sövdüm bu transfere de 1.92 m. boy iyiymiş,adımlaması da iyi geldi gözüme,press özelliği aşıllanması lazım ama.

Geri
Üst Alt