#15 Ryan Henk Donk

Beğendim , umarım ileride de bu çizgisini bozmaz . Ben dahil Anadolu klüplerinden bir oyuncu geldi mi ağzıyla kuş tutsa beğenmiyoruz. Bu adam atıyorum Club Brugge'den gelse bugünkü oyunu ile ilah olurdu ama şimdi yine de eh işte diyoruz. Ben önyargımı kırdım bu adama karşı çünkü gayet basit oynadı ve teknik oynadı. Umarım bu da ilk maçlarında iyi olup da sonradan salan tayfaya uymaz.

Yahu adama biraz zaman tanıyın. İlk macdan Gattuso mu olsun.
Melo da geldinde ilk maçlarda "cekingen idi".
Donk bir alışsın yeni duruma ve takıma.

Zamanla daha da açılır ve ısınır.

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk

Ben kötü bişey demedim ki zaten. Takımın en iyisiydi belkide

Melo ilk maclarda cekingendi diyen neresinle izledi maclari onu da bi soralim..

Biraz daha süratli olsa ve agresif olsa baya kaliteli transfer.
Tabii kendisini daha da geliştirir ilk maçı ne de olsa.

Bonservis ücreti biraz sıkıntılı keşke sene sonu bedavaya alsaydık :)

Neyse bence kötü transfer değil iyi transfer

Yanında melo ya da mbia olsa çok daha iyi olurdu benceç

donk 28 yasına kadar stoper oynadıgı icin farkedilemedi.

kasımpasa ortasaha oynatınca gercek potansiyeli ortaya cıktı..

gelmeden önce anadolu topcusu die atıp tutanlara karsılık süper ligin net en ii merkezi demistim, oynadıkca herkes bunu kabullenecek zaten.

keske osmanlıdan n'diaye'yide alabilsek..

İlk maçında fena değildi ama yine de değerlendirmek için birkaç maç daha beklemek lazım.Sonuçta bu maç ölçü değil.Yine de elimizdeki orta sahalara bakarsak Donk bu takımda ilk 11 oynar.

Nasıl bir yokluk çektiysek artık Yaya Toure gibi göründü gözüme.:)

Donk hakikaten iyi oyuncu.Bir kere fizik olarak son derece kaliteli.Top kazanma konusunda da mahir.Hava toplarinda sezon basindan beri yaşanan sıkıntılari bir nebze bitirecektir.Linnes'ten sonra kaliteli bir kanat ve forvet ile takımın kalitesi ciddi oranda artacak.

Lan melo ilk geldiğinde liverpool hazırlık maçında 50-60 mt ters top atıyordu çatır çatır, ne çekingenliği.

Ben donk'u beğendim ilk maçında, 2.devre için iş yapar, lig için yeterli, daha büyük hedeflerimiz varsa ki, olmalı, rotasyon oyuncusu olur.

Melo'nun ilk maçı Liverpool Donk'un Karşıyaka hemen gaza gelmeyin

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

katkı sağlayacağı kesin sadece bonservisinin poldi ile aynı olması bizi sinirlendirdi !! melo donk kıyaslaması çok saçma olur melo efsaneler arasındaki yerini aldı ah melo ah seni hiç unutmayacağım :(

topları karşılaması hasret kaldığımız şeylerdendi. selçuk ve bilal topu ileri taşırken kaybettiklerinde donk hemen orada bitiveriyor ve kazanıyor topu. geçen devre kaybettiğimiz her topta atağa çıkıyordu karşı takım. bu performansını 2.devreye yayarsa çok iyi olur. selçuk ve wesley'nin performanslarını arttıracak bu adam. wesley ve selçuk'un performansı artarsa kanatlarda işlemeye başlar. yeni transferlerle uçarız.

bazıları demiş donk ve mbia orta sahası olsa iyi olurdu diye. iki ağır adam takımı kaldıramaz. bence donk ve selçuk iyi uyacak birbirine. selçuk'un ofans katkısı artacak ve donk'ta stoperleri rahatlatacak. bilal ve selçuk varken selçuk defansa mı konsantre olayım ofansa mı derken performans düşüklüğü yaşıyordu ki yanında da bilal gibi oldukça nazik bir isim var.

demem o ki kısa vade de alabileceğimiz en iyi oyunculardan birini aldık. maliyeti de yönetimin beceriksizliği.

Karsiya macinda sadece donk un topla oynadigi goruntuleri iceren bir video var mi acaba

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun takımımıza.

giphy.gif

Yaptı yine yapacağını.
Ne kadar dengesiz olduğunu kanıtladı penaltıyı yaptırdı.

Bu kazulet kesinlikle GALATASARAY' ın ilk 11 oyuncusu olamaz.

Lanet gelsin yönetime!
Defolma Sırası Sizde ÇAPSIZLAR!

Geri
Üst Alt