#15 Ryan Henk Donk

Ulan yorumları okuyan diyecek herhalde bugün Donk değil de Hürriyet Göçer oynamış.Pes valla.

Tek başına yetmez, çok garanti görmüyorum iyi top oynamasını.. Yedek bir tane daha almalıyız

az sakatti. Yinede fena degildi kanimca.

Ya ben farklı bir maçmı izledim. Gayette yetersizdi melonun tırnağı olamaz. Burada bu adamı övenler skorun etkisiyle övüyorlar bence.

Şu an ki kadronun Selçuk'la ikili olacak tek oyuncusu bu sezonu böyle kapatırız

Sent from my iPhone using Tapatalk

ilk yarı gayet kepazeydi.. aksini iddia edenle futbol tartışmayacaksın..

2.yarı bir ara iyiydi, bir çok kişinin bahsettiği gibi.. muhtemelen devre arası birileri "yettin ulan, sivaslıların arkasına saklanmayı bırak, şu 2 stoperin önünden de çık, biraz sorumluluk al" tarzı fırça kaydı diye düşünüyorum..

umarım bundan sonra o 15-20 dakikalık iyiye yakın oyunu oynamaya gayret eder.. ilk yarıdaki gibi oynayacaksa işimiz var.. şimdiden söyleyeyim..

melo etkisi yaratmadı chedin önlibero halinin 1 tık iyisi sadece

Sezon sonuna kadar idare eder lakin Sezon sonu on libero sart oglu sart abi soyle topu alip ileriye tasiyabilecek bir topcu gelmeyecek galiba.

Melo ile kıyaslamak falan baya komik. O adam dünyanın sayılı defansif orta saha oyuncularından biri. Unutamadınız bir türlü. Bir çeşit kumardı ve büyük bir ikramiye kazandık. Ama onun da bir sonu gelecekti ve geldi. Unutun yahu.

Yasin Öztekin gibi en fazla rotasyon oyuncusu olarak faydali olur.

Küçük takimlara karsi idare eder ama büyük maçlarda sorun olabilir

bosuna kendinizi kandirmayin bu adam bu takimda anca iyi bi yedek olur baskada bibok olmaz olamaz

Transfer yasağı gelmezse sene sonu yanına boxtobox oynayabilecek bir adam lazım. Donk-selçuk ikilisi çok ağır kalıyor,bize dinamik bir ortasaha lazım.

Meloya gitsin diyenler donktan melo performansı bekliyolar çok beklersiniz çok melo gibi oyuncu 10 yılda 1 gelir.

Transfer yasağı gelmezse sene sonu yanına boxtobox oynayabilecek bir adam lazım. Donk-selçuk ikilisi çok ağır kalıyor,bize dinamik bir ortasaha lazım.
Once eldeki bok to bok çöplerden kurtulmak lazim

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Geri
Üst Alt