#15 Ryan Henk Donk

Melo'yu unutun bir daha öyle bir ön libero gelmez. Selçuk olduğu sürece orta saha her zaman çökmeye mahkumdur.

Jem Paul,Jose gibi oyunculara sahip taraftarların beğenmemesi gayet normal :) Yahu ikinci maçıydı ve bence iyi oynadı. İlk yarı biraz pas hatası yaptı o kadar. Melo ile kıyaslanması yanlış. Melo apayrı bir oyuncu.

İyi oyuncu ama vurdumduymaz herifin teki. Adam kaçırsa arkasını dönüp kovalamaz.

İlk yarı mücadeleci değildi ama 2.yarı kritik toplar kesti.Pasları olumluydu.Ama yinede bizim daha yırtıcı bir orta sahaya ihtiyacımız var.Bunun boyu 1.90 diye herkes çok koşar pres yapar sanıyor ama o tarz bir oyuncu değil.

ayağı düzgün ama selçukla değil de yanında daha yırtıcı savaşçı bi dos la oynasa tam bi reis olabilir bu konuda şanssızlık bakımından chedjou ya benzetiyorum yinede şimdilik iş görür

bu herif oynayacak ve birlo son 2 dk oyuna girecekse isimiz var

Donk Real Madrid'de atrenmana bile cikamazdi neden bahsediyorsun stad'a kavga icin giden Sems

Bana yürümeye devam edersen. stad disindada kavga edeceğim. Kiminle edeceğim malumun.

Senin ne yaptigin umrumda mi? Stad disinda istedigin gibi kavga et ama yeter ki kulübe kendi seviyen ile zarar verme.

iyimis yaw neden devam etmediniz

Kötü değil. Ama biraz zorlanacak. Bizim maçların git geli çok oluyor. Donk biraz fazla abanıyor ileriye geriye. Oyundan düşer böyle. Melo gibi idareli oynarsa, bizde ileride topu kullanabilen bir forvet alırsak Donk'un rakibi bozan yönünden faydalanacağız.

melonun bimem neyi olamazla cümleye başlayan adamlar 2 senedir Gs maçı izlememiştir açık ve net... yani melonun ilk 2011'deki halini düşünüp orgazm olmanın amacı nedir çözemedim gitti ..İnterde de hemen her maçını izledim melo bildiğin bitik bir oyuncu geçen sene adam kovalamayan sırf taraftarın gözünün boymamk için rakibe sert giren şovmen bir adama dönüşmüştü..

Donka gelirsek tabi ki aradaığımız kan değil..Ama ben sizler kadar olumsuz izlenim edinmedim ... Bir kere melodaki sertlik yok ona katılıyorum ama ayağına gayet hakim ve hava toplarında etkili.. geri dönmüğyor diyen arkdaş hangi maçı izlemiş çok merak ediyorum 2. yarı özellikle dikkatimiz çeken bir pozisyon oldu..donk sivas ceza alanına kadar gitti orada topu kaptırdık akabinde kontra yedik..oradan savunmaya dönen tek isim donktu..Yani adama hemen selçuk muamamelesi yapmayın selçuk gibi kaçan adamı bırakmıyor.. Bir de Glatasarayda oynamakala kasımpaşada oynamak çok farklı biraz zamana ihtiyacı var bu herif kasımpaşada yaya toure özgüvenindeydi ama bize gelince hafiften paniklediği anlaşılıyor..

melo_25345.jpg

not even kepurzat

Net kötü ama onun gibi oynayan 9 oyuncu daha var sahada. Sinan iyi sadece

Sent from my iPhone using Tapatalk

6-7 pas attı hepsi rakibe. bugün çok kötü. Gerçi normalde de iyi mi ondan bile emin değilim. Hepimiz bir maçına kandık gitti

Geri
Üst Alt