#15 Ryan Henk Donk

Hayirli olsun artik ne diyeyim.

Faydasi dokunacaktir elbette, ne de olsa orta saha diye hic birsey yok bizde.

Bonservisi fazla ama faydalı olacağını düşünüyorum.İlk defa 1 topçumuzun konusunu açtım.Düzgün oyna canımı ye Henk kardeş.Utandırma beni.

Hayırlı olsun.

Güzel transfer, hayırlı olsun

Yararlı olacağı iki iki dört. Ancak böyle bi hamle sene başında yapılmalıydı. Öyle bir kadromuz var ki orta sahamız hala zayıf. İpsiz sapsız forvetlerin varsa at gibi orta saha futbolcuların olmak zorunda maalesef. Ayrıca 2.5 milyon euro nedir be birader sezon elden gitmiş kusura bakma Dursun gözümüzü boyayamadın.

Hoşgeldin Aslan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Puhahahah

Daha bir sürü var 27 tane quotelamıştım daha önce buna benzer birşeyi Burak konusunda yapınca herkes ağlamıştı.

yoklukta gideri var yazmıştım geçen hafta aslında onu bulsaydın senin için daha bi tatlı olurdu reis

Daha bir sürü var 27 tane quotelamıştım daha önce buna benzer birşeyi Burak konusunda yapınca herkes ağlamıştı.

Ne alaka la hayırlı olsun dedik işte ne diyelim hayırsız mı olsun diyelim ? Kalitesiz topçu olduğunu ben de biliyorum ne yapacan mecbur.

Bu ne şimdi?Ben de dahil herkes 2.5'un fazla olduğunu söyledi.Hadi benim mesajı "faydalı olacağını düşünüyorum" lafını gördün diye alıntıladın.Osman Uzdu ile Gökhan Sancak'ı mesajlarında Donk'u öven neyi gördün de alıntıladın Şero efendi?

Al bunu bişey yaparsın artik dursun ozbek

Chedjou bundan iyidi onliberoda

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu ne şimdi?Ben de dahil herkes 2.5'un fazla olduğunu söyledi.Hadi benim mesajı "faydalı olacağını düşünüyorum" lafını gördün diye alıntıladın.Osman Uzdu ile Gökhan Sancak'ı mesajlarında Donk'u öven neyi gördün de alıntıladın Şero efendi?

Hepsini alıntıladım Tapatalk kabul etmedi

Ryan Donk: "Olmaması gereken bir skor oldu. Rakibimiz şanslıydı ve öndeki oyuncuları etkiliydi. Hatalarımızda bizi cezalandırdılar."
Donk: "Rakipten çok hakemlerle mücadele ettik. Bize karşı hatalar vardı ve rakipten çok onlarla uğraştık."

:D :D :D :D :D

Maalesef cöp

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Stopper adami da on libero ettiler

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

bombog bir transfer buda patladı

Melo'yu yollayan Hamza'yı ve gitmesine sevinenlerin bir kez daha abv

Geri
Üst Alt