#15 Ryan Henk Donk

2.5 Milyon Euro'luk 1.90'lık deveyi takımımıza yıldız diye transfer ettiren Denizli.

Para yetmedi komisyona da başladın değil mi?

öyle bir kadromuz varki bu adamı kessen bilal oynuycak bilali kessen emre jose vs hepsini toplasan melo etmez ama illa biri oynuycaksa bilal oynasın derim

Bu ne şimdi?Ben de dahil herkes 2.5'un fazla olduğunu söyledi.Hadi benim mesajı "faydalı olacağını düşünüyorum" lafını gördün diye alıntıladın.Osman Uzdu ile Gökhan Sancak'ı mesajlarında Donk'u öven neyi gördün de alıntıladın Şero efendi?

hayırlı olsun diyenleride alıntılamış rahatsız galiba

Anasını sattımın kulübü dünyanın en iyi orta sahalarını getirecekmişte biz karşı çıkmışız gibi bir hava oluşturulmuş. Adamın ağzını bozmaya çok müsait bir ortam var bir iki troll'ün sürekli çatacak yer araması sebebi ile. Yaya Toure'yi önerdiler biz kabul etmedik Ryan Donk'u övdük burada ki arkadaşın kapasitesi biraz kıt galiba benim mesajımı herkesin bildiği o malum organıyla okumuş.

Her maç ne kadar kalitesiz olduğunu kanıtlamaya devam ediyor

Senden komisyon alan kim varsa çoluk çocuğunun burnundan gelsin.
Yarın sabahı göremesin.

Lanet gelsin yönetime!
Defolma Sırası Sizde ÇAPSIZLAR!

Su vazifsizi da onlibero diye yutturdular Turk futbol kamuoyununa

Tabii ki bunu yiyen de yine gerizekali GS yonetimi ve antrenoru

Lawal bile daha iyi oynadı.
#WhereİsVizyon?

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk

Ben gelmesini istedim de, bu adam niye bu kadar umursamaz ben anlamadım. Takıma gelen kafayı yiyor valla bu takımın tamamen temizlenmesi lazım. Sıktı artık.

bir maçla göklere çıkarmadım 1 maçlada yerin dibine sokmam ama bugün etkisizdi umarım sebebi çok soğuk olan havadır.

Geri
Üst Alt