#15 Ryan Henk Donk

Yalancı pres yapıyor bu da. Orta sahada aradığımız adam değildi.Orta sahada yüksek tempolu, canavar gibi bir oyuncu lazımdı. Dünyada başka topçu kalmamış gibi su ligden oyuncu almalarına uyuz oluyorum.6 ay sonra serbest kalacak adama 2.5 mn euro verildi bir de. Bir Donk'un vücut yapısına bak, bir de Selçuk'un; ama çata çat oynayan Selçuk.

Adam akıllı ne yapacağına karar verirse yararlı olur allah ne verdiyse çıkıyor ilk yarı gorulen

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih 3 kere okudum ne anlatmak istediğini anlayamadım, ne yazmak istedinde bu anlamsız cümleler oluştu.

Fatih 3 kere okudum ne anlatmak istediğini anlayamadım, ne yazmak istedinde bu anlamsız cümleler oluştu.
Telden derdimi anlatamiyorum noktalama isaretlerini fazla kullanmadigimdan :D
Çok çıkıyor boş çıkıyor diyorum kısaca :)

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hqlisahada ağır abiler Nasıl oynarsa o da öyle oynuyor.
Dikkat edin melo rakip topu alınca ilk karşılayan olurdu bu işe rakibi izlwyerek paralel koşuyor geriye.yahu bunu selçuk yapabilir bilal yapabilir ama sen yapamazsın senin görevin zaten rakibi karşılamak.
Dönün görevini resmen öne çıkıp chedjou yapıyor top sekerse kademe hatasından gol yiyoruz.

?すべての鳥をファック?

Maci en guzel yerinden izledi.

Kasimpasa da dinamo gibiydi lan kosuyordu falan biz de mal gibi dolasiyor. Sniekder geriye kosup top aliyor bu 10 numara gibi takiliyor falan.

Hiç de öyle değildi vallaha. Mal bizzat böyleydi yani. Kasımpaşa'nın dinamosu Castro. İllaha Kasımpaşa'dan birini almamız icap ediyordu madem bu adam oydu. Lawal falan gelseydi bari o adam hiç değilse rakiple ikili mücadele girdiği zaman fiziksel olarak üstünlük kuruyordu.

Bundan ön libero filan olmaz büyük kazık yedik. Lakin birde defansta deneyelim belki daha fazla katkısı olur, yoksa 1 çöp daha kazandık.

İstanbula gelip azitanlardan

Anadolu takimindan gelip istanbulda ayni basariyi gosteren yabanci cok cok az (balic, aurelio, batista)

bizim ligden yabanci futbolcu alinmaz, resmen adam tatil yapmaya gelmis melonun lesh hali de böyle oynuyordu, arkadas ön libero dedigin birkere cok kosacak biraz sert girecek gölge presi yapmiyacak , buna verilen 2.5milyonu bir forvete veya kanat oyuncuya vermemiz gerekliydi. sezon sonu kesin gönderilecek listesine girer yeni td gelirse. resmen gene hatir ve komisyon transferi olmus

olmazdı malesef aynı seviye oyuncular

Ap ayri oyuncular. Lawal orta sahada dinami gibi, defansif anlamda cok calisan bir oyuncu. Badou ise daha ofansif, calim kabiliyeti üst düzey bir merkez oyuncusu. Donk´un en büyük özelligi simdiye kadar 1.93 boyunda, siyahi bir oyuncu olmasi. Vurdum duymazligi var, keyifine göre oynayan bir oyuncu. ATletizim dinamizim getiremedi, zaten kosmayan bir takimda, en olmayacak oyuncu tipi simdiye kadar.

Son düzenleme:
Alemci adamı alırsan olacağı bu...

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ap ayri oyuncular. Lawal orta sahada dinami gibi, defansif anlamda cok calisan bir oyuncu. Badou ise daha ofansif, calim kabiliyeti üst düzey bir merkez oyuncusu. Donk´un en büyük özelligi simdiye kadar 1.93 boyunda, siyahi bir oyuncu olmasi. Vurdum duymazligi var, keyifine göre oynayan bir oyuncu. ATletizim dinamizim getiremedi, zaten kosmayan bir takimda, en olmayacak oyuncu tipi simdiye kadar.

ben diyorum seviye olarak aynılar donk kasımpaşada oynadıgını burda oynayamıyor büyük takım oyuncusu olmak baska bişey

ben diyorum seviye olarak aynılar donk kasımpaşada oynadıgını burda oynayamıyor büyük takım oyuncusu olmak baska bişey

Ben bu büyük takim oyuncusu olayina inanmiyorum. Bir adam yetenekleri ile bir yildiz degilse, bunun üzerine ekstra olarak bir mücadele koymasi gerekiyor ortaya. Donk yeteneksiz bir adam degil, ama bunun üzerine daha aktif, daha agresif ve daha mücadeleci oynamasi gerekiyor. özellik ile pozisyonu itibari ile, böyle vurdum duymazlik kaldirmaz...

Kasimpasa´da genel anlamda daginik bir takim zaten.

Geri
Üst Alt