#15 Ryan Henk Donk

Toroğlu futbolu biliyor. Selçuk içinde geçen sezon herkes överken refakatçi diyordu.

Haebiden adam gibi adam benim gözümde. Her zaman gerçekleri konuşan bir abimiz...

Galatasaray'ımızı eleştirirken tek ciddiye aldığım yorumcu Uğur Meleke ile birlikte.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kasımpasada bundan daha fazla koşuyordu.Adam resmen yürüdü maçta.Aradığımız orta saha olmadıgını söylemiştm.Adam Xelçuktan daha yumuşak giriyor toplara.Selçuk un görevini yapmaya çalışıyor ince paslarla.Bize koşan basan adam lazım seneye.

bizim takıma gelene birşeyler oluyor..Ulan bu donk canavar gibiydi kasımpaşada selçuku falan ezip geçiyordu şimdi süt dökmüş kedi gibi..

bizim takıma gelene birşeyler oluyor..Ulan bu donk canavar gibiydi kasımpaşada selçuku falan ezip geçiyordu şimdi süt dökmüş kedi gibi..
Bizim takımla alakası yok. Öyle anadolu da at koşturmak büyük takımda oynamak gibi olmadığı için asıl seviyeleri bize gelince kabak gibi ortaya çıkıyor.

Işte bu yüzden de Donk gibi Tarık gibi bu takım için yetersiz adamları istemeyenler haklı çıkıyor sonunda.

Bu Anadolu topçuları sevgisinden vazgeçmeli taraftar. Nakoulma, Lawal, Donk vs ancak Anadolu takımlarının değişilmezlerinden olur.

Anadoludan alacaksan geçen sene Bursa daki Bakambu gibi adamları alacaksın mesela. Bir öğrenmedi bizim taraftar çer çöp peşinden koşmamayı. Bu gidişle bu zihniyetle daha çok Donk çok Tarık gelir gider.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
lan naptınız yine yerin dibine sokmuşsunuz tamam şu an tam oturmadı ama selçukla ikisi anlaşıyo bence her geçen gün daha iyi olucaktır asıl ihtiyaç forvetti

Bonservis maaş falan düşününce biz hemen hemen aynı paralara Melo'yu gönderip bu Donk'u aldık. Attan inip eşeğe binmeyi en çok yaşayan taraftar grubuyuzdur heralde.

Daha ilk 2 maçında melodan iyi bile çıkmıştı,şimdi kediye benzetiliyor.Çok erken konuşuyoruz çok..

donkun yetersiz olduğu gerçek ama şu meloyla kıyaslama olayını bırakın artık...Haa ge.en yılki melo ha donk meloda koşmuordu adama kovalamıyordu bir tek sert oyunuyla taraftarrın beğenisi kazanıyordu..İlk 2 yılki meloya eyvallah onla donk mukayese bile edilmez ama son halini düşündükçe pek fark göremiyorum..

Şimdi kötülemedim diye vizyonsuz, kuş vs hakaretler yeriz içten içe ama ben kötü bulmadım dünkü maçta. Çöp mü değil mi sonra belli olur zaten.

D5803 cihazımdan gönderildi

donk bence Galatasaray oyuncu deil günümüz futbolunda artık topu oyuna iyi sokabilen pres yapan top çalan adam gecen orta sahalar oyunuyo artık örn iniesta kross modric koke ilkay vs vs onun için bu kasımpaşada sivasta akhisada oynar bizde iyi oyuncular olsa çok sırıtırdı oynadıgı adamlar kazak takımını bile yenemedi ligde 14 puan fark yedi o yüzen herkese iyi gelebiliyor

iyi degil, kotu de degil. ilk donemdeki takima gore olumlu, melolu takima gore olumsuz, gunu kurtarmaya yonelik bir transfer.

Başakşehirden badji anderlete gitmis hangisi daha iyi sizce

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hem stoper için hem de ön libero için yetersiz bir eleman. Nereden bakarsan bak, çöpe atılmış 2,5 Milyon€.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Melo gider Donk gelir

Muslera giderse yarın bir gün yerine Zapata bulurlar.

40 yılda 1 gelecek adamlar bunlar bizim berbat yapılanmamızda.

Gereksiz eleman

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O değilde bilezik gibi geçirdiler bunu bize

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Pek bisi beklemiyordum da en kotu ligde idare eder boylu poslu kuvvetli eleman diyordum. Bi de lig tv de ki spiker " bu sezon yaya toure gibi " demisti ona inandim.

Sert bir sekilde uyarilmali. Sneijder kosa kosa defansdan top cikarmaya gidiyor bu o sira kadraj da yok

Ligde alınacak bir ton adam varken gidip bunu aldık

Sonra bu ligden adam alınmaz diyorlar :red:

Git Badou'yu al mesela

Osmanlı'da ofansif oynuyor ama fizik kuvveti müthiş

Geri
Üst Alt