#15 Ryan Henk Donk

en iyi maçını oynadı.

not: en çok eleştiren benim bunu

Son 20 dakikayı resmen durarak oynadı.
Bırakın yürümeyi herif resmen sahada durdu son 20 dakika.

Bu kazık kolay kolay çıkmaz.
Alınan komisyonlarda boğulun.

Lanet gelsin Denizli ve Yönetime!
Dayak yiye yiye defedileceksiniz!

Şu rezil ligden futbolcu almayın diye bas bas bağırıyoruz her sezon, ne yerli ne yabancı. Almayın arkadaş, çok çok özel bir yetenek çıkmadıkça -ki çıkmaz- almayın. Almayın Amrabat'ı Tarık'ı Donk'u almayın Sercan'ı Yiğit'i Bilal'i almayın Dany'i Olcan'ı... Melo alın Muslera alın Riera alın Elmander alın Eboue alın. Çıldırtmayın adamı. Yüzlerce ülke varken, yabancı sınırı kalkmışken gidip Edirne-Kars arasında ne kadar çöp varsa gidip toplamak aptallıktır.

Anadolu güllerine tapan o arkadaslari piste alalim.

kasımpaşanın önliberosundan medet uman denizli ve yönetimdeki iyimserliğe hayranım.

Abi tamam yıldız süper oyuncu diyen yok da, ortasahadaki leşçuk bütün işi buna bıraktı. Takım o kadar kötüyken takım defansı denen şey yokken Donk'a bu kadar sallamak yanlış bence...

Abi tamam yıldız süper oyuncu diyen yok da, ortasahadaki leşçuk bütün işi buna bıraktı. Takım o kadar kötüyken takım defansı denen şey yokken Donk'a bu kadar sallamak yanlış bence...

Zaten Donk sallanacak son isim, ondan medet umup takıma getirenlere sallamak doğru olan. Donk özelinde ise, Galatasaray seviyesinde bir takım için yetersiz. Kasımpaşa'da Gaziantep'de iyi bir oyuncu olabilir ama bu seviyede en fazla yedek olur. Sen Melo'dan kazandığın parayı bu adama verirsen, orta sahaya kurtarıcı diye koyarsan tepki çekersin tabi ki. Attan inip eşeğe binmek bu işte, Melo'yu yolla aynı paralara Kasımpaşa'nın ön liberosunu getir.

Selçuk konusunda ise sonuna kadar haklısın.

Zaten Donk sallanacak son isim, ondan medet umup takıma getirenlere sallamak doğru olan. Donk özelinde ise, Galatasaray seviyesinde bir takım için yetersiz. Kasımpaşa'da Gaziantep'de iyi bir oyuncu olabilir ama bu seviyede en fazla yedek olur. Sen Melo'dan kazandığın parayı bu adama verirsen, orta sahaya kurtarıcı diye koyarsan tepki çekersin tabi ki. Attan inip eşeğe binmek bu işte, Melo'yu yolla aynı paralara Kasımpaşa'nın ön liberosunu getir.

Selçuk konusunda ise sonuna kadar haklısın.

Umut'la birlikte takas edilseydi kimse sesini çıkarmazdı... 2.5M girdi. Fransa 2. liginde herhangi bir zenci DOS getirsen bu kadar oynardı zaten...

melo fiziken bitti artık kaldıramıyor bizim ligi filan diye eleştiriyordum bende ama kendi agzıma kürekle vurabilirim

melo bizim takımın busqetsiydi resmen melodaki sertlik psikolojik üstünlük hiçkimsede yok

Umut'la birlikte takas edilseydi kimse sesini çıkarmazdı... 2.5M girdi. Fransa 2. liginde herhangi bir zenci DOS getirsen bu kadar oynardı zaten...

Aynen öyle. Umut'u takasta kullansalardı, bu transfer beni çok çok mutlu ederdi açıkçası, baya da karlı çıkardık. Donk'u 60-70'den sonra oyuna alacak şekilde kullanabilirsin, rotasyonda yararlı bir eleman olabilir. Orta sahaya kurtarıcı diye alıp 11'e koyarsan Melo performansı beklersen tabi ki hayal kırıklığına uğrarsın.

Sürekli ligten oyuncu alip akillanmayanlara gelsin bu transfer.

Birde Lawal fln gelsin diyenler var ya, hepsini islak odunla döveceksin.

Kendisi hakkında üç kelimelik özet veriyorum:

Küfür küfür küfür...

Sürekli ligten oyuncu alip akillanmayanlara gelsin bu transfer.

Birde Lawal fln gelsin diyenler var ya, hepsini islak odunla döveceksin.

500 bin euro mu 2*5 milyon euro +senelik 1.5 milyon euro mu kardeş hangisi daha mantıklıydı aynı lawal'ın geçen yine orta sahamızı inlettiğini gördük. Ta ebesinin nikahında oynayan sadece videodan izlediğin adama 10 milyon euro verilmesini istemek ne kadar mantıksızsa lawalı istemek o kadar mantıklı

kasimpasadayken fark yaratan adam bizde resmen hiç birsey yapmıyor.
Bu adam orta sahanin göbeğinde oynayacak bir adam değil bu kadar vurdum duymaz olur mu bir insan çok rahat hareketleri var benim sinirlerimi bozuyor pozisyon almayı bilmiyor ve stoperlerin arasına çok giriyor bu hal ve vaziyetiyle şu takımda oynamasi bile zor yani.

Macta 12 tane hava topu olmak üzere, 19 ikili mücadele kazanmis. Lazy bir durusu var, ama bence sikinti calisma ratiosu degil, en azindan bu macta. 50 metrelik depar ile Ömer Ali´nin pozisyonuna müdahale edemese, belki berbaerlik bile alamayacaktik. Denizli geldiginden beri takim 2010-2011 seviyesinde oynuyor, bu durumu disardan gelip tek bir futbolcu düzeltemezdi zaten... Linnes´in de performansi direk düsmeye basladi ilk macindan sonra, oyunculari negatif etkileyen bir enerji var gibi takimin üstünde.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt