#15 Ryan Henk Donk

Umut+para değil miydi bunun pazarlığı? Ne güzel hem Umut'un kontrattan çıkacaktık hem nakit cepte kalacaktı.

seneye 1,5 M euro olan maaşının 1,4 M euro sunu biz vermek kaydıyla anadoludan bi takıma kiralarız

Donk'dan ben baya ümitliydim ama anlasilan Ön Libero pozisyonun da olmuyacak gibi.Devamliligi yok + cok vurdumduymaz oynuyor.
Aslinda kendisinin Ayagi iyi ,Kafa toplarinda da etkili sayilir .Forvette denemek lazim.Bi bakarsin tutar.Umut'dan kötü oynamaz ya

Cok dendi su lanet olasi ligden yabanci almayin,kimi getirseniz tutmuyor zaten diye. Yine gidip getirdiler. Daha once 100 defa dustugumuz hataya goz göre göre bir defa daha dusurduler bizi.
Buraya gelmeden once Amrabat'ta, Dany'de takimlarinda nasillardi hepimiz hatirliyoruz zaten. Ama gordun burada olmuyor, anadolu da iyi oynamak Galatasaray'a transfer olmak icin tek sebep olmamali. Yapilacak bir sey yok,iyice deli edene kadar 1-1.5 sene daha elde tutariz bu adami da,sonra teneke baglayip bedavadan kovariz bu adami da.
Bu yazdiklarimi da cok rahat yaziyorum,eminim yani bu laflarimi yutmayacagimdan. Cunku bu adamin kalitesi,tarzi vs herseyi ortada.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Lawal gelsin diyordu birde Selcuk cular.

Fenerliler forumu basmis lobby yapiyor ligin cöpleri icin.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Totomuzu yırttık yahu totomuzu; Galatasaray'a bir on libero lazım degil, Selçuk'un yanına dinamo gibi çalışacak bir azman lazımdır diye. Bizim ezberci taraftar, "Melo gitti yerine ön libero alın" kafasında. Donk fiziksel açıdan güçlü bir futbolcu olabilir, ama iki yönlü değil ve bu adam yüzünden takım geriye çekiliyor.Baskılı oynamak isteyen takımlar orta sahalarında yarı alanına gömülen ön liberolar ile oynamazlar, git gel yapabilen dinamolar ile oynarlar.Madem ki oyun kurucun Selçuk, öyleyse yanına Colman tipinde oyuncu alacaksın, ne demek istediğimi anlıyorsunuzdur sanırım.
Denizli bunagi döneminde rakibi kalemize daha yakın mesafede karşılıyoruz, özellikle dış sahada savunmayı ilerde kurmuyoruz.Hamza döneminde daha iyi oynamamizin sebebi kuşkusuz budur.
Donk yerine Bilal bile daha faydalı olur takıma, hem de mersin stadının zemini pas yapmak için elverişliydi. Bu garip garip pas hataları yapan adam yerine Bilal gibi oyuncuyu kullansana topu dolastir.Değişik herif tam rakip sahaya yerleşmişken aptalca pas hatası yapip kontra yediriyor.

İhtiyacımız olan özellikleri barındırmayan, ustune üstlük 5 ay sonra serbest kalacak 30 yaşındaki futbolcuya 2,5 mn euro odedik. Biz iflah olmayız ya.

Son düzenleme:
Itiraf ediyorum cok yuksek seviye katki vermesede bize guc katar diye dusunmustum ama cidden kemik gibi gecirmisler bize...

madem böyle cöp duruma gelecektik donku neye aliyorsunuz nasilsa hic bir iddamiz olmayacakti buna niye 2,5 milyon harciyorlar.
birde ffp diye aglayip duruyorlar, bu durumda zaten avrupaya gidemiceyiz ama transfer yapsalardi hic olmasa takim gelecek sezon icin
birbirini tanimis olurdu. yapiyorsaniz tam yapin yada hic transfer yapmayin. yaptiklari transferler sirf göz boyamak, bari geri kalan transferleri yapsaydilar tararftar futbol izleyebilseydi.

Bu adam fazla beyni çalişmayan rahat oyunculardan biri. Gitti saçma faul yapti yetmedi golü yedirdi. Biraz daha oynarsa oyundan atilir bu.

Halbuki ne güzel başlamıştın maça. Sıçtın batırdın resmen o pozisyonda.

Hem gereksiz foul yaptin hem gereksiz sarı kart gördün hem de gol yedirdin.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Tam bir kazma anadolu topçusu.
1.7 milyonluk beygir

Lanet gelsin Denizli ve Yönetime!
Dayak yiye yiye defolup gideceksiniz.

bu adam niye bu kadar yavaş yada yorgun

hiç hali yok gibi

Çöp bile bundan daha faydalı.Derhal Bilal'le yer değiştirmeli.

Bu kadar vurdum duymaz olamazsın.

100 bin euroluk futbolcu resmen. Adam ne rahat yürüyüşe çıkmış be

NKFVaklınaK

Geri
Üst Alt