#15 Ryan Henk Donk

Tarık Çamdal'ın hollanda versiyonu.
Jem paul bile daha yararlıydı

Sende ki o rahatın ben..

´forumda üyelerin cogu bir transfer icin olumlu konusursa o adam elde patliyor

donku isteyen falan yoktu
herifi birden aldilar transfer sezonunun baslamasina 10 gun kala
hatta kac para verilecegi konusuldu direk ve umutun karsiliginda gitmesine razi olundu ki simdi goruyorum ki o bile yanlis olurmus. gidip 2.5 m euro verdiler. yoksa kimse durup dururken donk gelsin demez forumda

Adam bugun resmen feneve çalıştı.Her topu rakibe nasil atiyor hayret

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hayatımda gördügüm,canli izledigim en boktan oyuncu.petreyi inamotoyu filan da izleme gafletinde bulunmusdum ama bu kadar kiro bir tepici görmemistim.igrenc herif
Petre bunun yanında Busquets kalır kardeş. Eğer bir gün bu forumda ceza alacaksam, bu herifin ilk sayfasına atığım mesajdan dolayı alırsam sevinirim.

Tam bir ölü.Bence bunun helvasını yemek lazım.Ruhsuz herif.Üstüne pasta atamıyor.191 boy var yerden sıçrayıp kafa topu bile alamıyor.

ruhsuz dana. utan boyundan posundan. Dursun bunu otelinde natashalar için mi aldin.

Mustafa sarp bundan iyi değilse ben de donk olayım ( Allah korusun )

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sarp da kütügün odunun tekiydi ama en azindan bunun gibi vurdumduymaz degildi vallah.

Aynen kardeşim , bu Adam küçük takımda sırıtmıyordu ama bize gelince defoları kabak çekirdeği gibi çıktı . Abi Selçuk'a falan ben de kızıyorum ama şimdi melo gibi bir Adamdan sonra bu düdük geldiyse Selçuk'tan sonra başka bir düdük geleceği kesin ki başımızdaki Adam düdük o yüzden ben artık Selçuk'a kızmayacağım . Son olarak melonun ölüsü 3 sene daha rahat oynardı bu düdüğü gördükten sonra .

Bir insan 90 dakika boyunca bir kere depar atmazmı lan bir kere baska hata falan kötü topcu oldugunu yazmıycam zaten adam hep jog da oynuyor.

Melo 45 yasinda bundan iyi oynamazsa donk agizima tükürsün. Real madrid seviyesinde orta sahadan myanmar sporting club fc seviyesine düstük. Allahim sen aklimizi koru. Amin. Donk allah belani versin.. cift nokta. Amin

Al gülüm ver gülüm Hmm rakip geliyor ben en yakındaki adamın yanında tırıs tırıs geri kosayim

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Klasik bir anadolu kazigi.

'Zaaaaaa Donk digerlerinden farkli..' 'Lawal'i da alalim'

Hayatimda gördügüm en vasat futbolcular, bunlar nasil futbolcu olmus dedigim adamlar bizim takimda:

1. Umut Bulut
2. Sabri Sairoglu
3. Semih Kaya
4. Ryan Donk
5. Yasin Öztekin

Hic biri 1. lig oynayacak seviyede degil. Hakan Balta'yi yazmadim ama dün ilk iki dakikada iki kez yanlis pozisyon alarak gol yediriyordu.
Yasin'in top kayiplarina amatör de sabir göstermezler, aninda atarlar takimdan.

Donk'a gelince:

Simdi hatirlarsaniz Jose Rodriguez diye bir oyuncu pas hatasindan dolayi isliklandi ve hemen kesildi.
Bu arkadas'in pas hatalari ne peki? Hayatimda bu kadar sacma ve basit pas hatalari görmedim bu seviyede.

Jose bunun yerine oynasa degisen ne olur? Donk cok mu defans yapiyor?

Akliniz fikriniz türkleri oynatmak, türkiye liginden oyuncu alip oynatmak.

Linnes varken Semih'in sag bek oynamasi hic bir ülke'de olmaz iste. O Linnes dedigin oyuncu Kadiköy'de sifir hata ile oynayip üstüne 1 gol atmis oyuncu. Ama yok arkadaslar, Linnes kötü, takim süper :)

Son düzenleme:
donk tam bir çöp kasımpaşanın kazığımı dursunun mu denizlinin mi yada kim neden alır bunu ve bu oyuncuyu görmemek için kör olmak lazım

Geri
Üst Alt