#15 Ryan Henk Donk

3 maçtır 21 kişilik kadroya bile alınmadı.Uza artık

Uzun süre sonra bir kaç lig takımı izlemiş oldum. Donk tüm Anadolu takımlarında oynar gibi Göztepe uygun mesela Kasımpaşa'ya da dönebilir. Bursa orta sahasındaki iki kazmadan da daha iyi.

Uzun süre sonra bir kaç lig takımı izlemiş oldum. Donk tüm Anadolu takımlarında oynar gibi Göztepe uygun mesela Kasımpaşa'ya da dönebilir. Bursa orta sahasındaki iki kazmadan da daha iyi.

Qukerboy'a göre Göztepe, Akhisar ve yabancı bir takım teklif yapmış.

Transfer sezonun bitmesini 1 hafta kaldı hala şu işe yaramazları gönderemedi beceriskizler.

Sürün yağlı surat!

Türkiyeden bi ekibe gidecektir, tabi maaşını biz ödeyeceğiz alan takımda aptal değil yoksa kadro dışı kalıp parasını alacağını biliyorlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Trden bir takima kaktirma şansımız devam ediyor.

Süper Lig'te rahat oynar, sıkıntı yok. Takas edip yerli oyuncu almak lazım.

OS bolgesinde alternatif olarak sadece Tolga ve Selcuk varken Donkun kadro disi olmasi dogru degil bence.
Donk affedilmeli cunku Selcuk kadar rezil olamaz.

Son düzenleme:
Olur. Cünkü o da en az Selcuk kadar vurdumduymaz bir herif.

Orta sahaya mesela Linnes'i koysak bile Donk ve Selcuk dan daha iyi oynar bence cünkü bu ikilinin seviyesi yerin dibinde.

Donk- De Jong ve Umut G devre arası kesin yolllanır bir şekilde

Bence Selçuk İnan 'da artık Galatasaray kariyerini noktalamaya yakın devre arası onunda ayrıldığını görebiliriz

Devre arası kesinlikle adam gibi bir orta saha lazım bu takıma rotasyonda iş yapacak birisi ...

Bafeden uzak durur musun

d8da291da9054d089af798cde93e8bf8.jpeg

Donk'un ne kalitede olduğunu bu video ile görebilirsiniz. Galatasaray'a geleceğini öğrendiğim gün aklıma bu video geldi ve hiçbir zaman gelmesini istemedim. Karaktersiz herif.

YouTube

Geri
Üst Alt