#15 Ryan Henk Donk

Fena değildi demek haksızlık
1-2 acemilik dışında
Harika oynadı defansı toparladı çok kritik hava topları aldı

Bu adamin en buyuk problemi vurdum duymaz olmasiydi.Daha konsantre oynayinca fiziki ozellikleriyle goz onune cikiyor dogal olarak.

Daha fazla şans bulmalı. Çok iyi oynadı bence.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

K

R

A

L

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Savunma oyuncularında konsantrasyon çok önemlidir ama Donk bu konuda fazlasıyla sıkıntılı.

Hoca'da begenmis,süre almaya devam etmeli bugun yuzde yuz katkisi oldu savunma da

Sezon sonuna kadar hamle oyuncusu olabilir gibi. Özellikle Kayseri gibi bir deplasmanda sırıtmadı. Şampiyonluk ile veda edelim gamsız reise. :asd22:

Valla Donk Terim geldiğinden beri bayağı iyi oynamaya başladı ...

Birde çok ilginç iki maçtır acayip 2 pas attı Donk savunma arkasına bayağı uzak mesafelerden

Geçen maç Gomis 'e attığı ayak dışıyla pas bu maç Sinan 'a attığı uzun mesafeli pas

Sene sonuna kadar kullanmakta fayda var

Maçın hamlesi oldu.
Onbir oyuncusu olamaz ama bu maçda çok kritik hamleleri oldu ve baskıyı azaltı. Sinan kaleciyi çalımlayacak beyin olsaydı asisti de olacaktı

Her şeyi beklerdim de bu herifin adam olacağını beklemezdim. FT ile beraber o da olacak galiba enteresan.

TSL için mis gibi orta sahaya alternatif olur oyuncudan faydalanmayı bilen teknik direktörle kendini gösterdi.

j7ioE_t2irqtHPqqSOfEeHF093uWvkDwoeuM7bkZlXLjQ_haR3Kr82PJKav8ANsJU4NKC-4q7lzf86G3xG9LIBYd-Kq4-bXJOIG8qaqUifLPPwLzSVafUYGAvRCg-SbiHwoITV1tbFA-1prPBevJJs6pMUNuWxq3mWwRkklRtISQOaCyhBp3g18nGQ=w455-h323-nc

?

Çöp dediğimiz, herkesin seneler önce ümidini kestiği adam böylesine önemli bir deplasmanda oynadı ve katkı verdi, önemli olan bu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ciddiyetsiz. 10 pozisyonu kurtarır ceza sahasının önünde aptal bir faul yapar her şeyi altüst eder. Bugün ceza sahasının yanında saçma bir faulle yüreğimizi ağzımıza getirdi. O frikik Gol olsaydı tillahı gelse maçı alamazdık.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih hocamın elinde korkunç bi şeye dönüştü.

Faulleri hamle zamanlaması ile alakalı oynadıkça düzelir

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt