#15 Ryan Henk Donk

Donk konusunda emin olduğum bir konu 1 senelik Betis kariyerinde La Liga'da belli bir süre aldıktan sonra sanki futbol olarak biraz daha ilerlemiş duruyor. Bruma'da böyle olmuştu La Liga'dan döndükten sonra baya baya çıkış yapışmıştı aynı şekilde bu Donk'da da var. Sene sonu sözleşmesi uzatılmalı ve Fernando'nun alternatifi olmalı çünkü şampiyon olursak bunu Donk'un bu üstün performansının ciddi katkısı olacak.

Saka maka dönemin yarısı bu ve selçukla geçti. Şükür çok fazla puan kaybetmedik

Hepimizi yaniltmaya basardi, kendisini tebrik ederim ve katkilarindan dolayi tsk ederim

şampiyonluk durumunda sözleşme uzatılır

Uygun bir maaş ile 1+1'e evet yoksa hayır.

Şu maaş bütçesini artık adam akıllı bir yola sokmamız gerek Muslera'dan , Selçuğa herkes ile görüşülmeli.

Anlaşılamıyorsa menajeri kulüp bulsun bonservis kazanalım yapacak bir şey yok.

Sadece bununla uzatilip Yasin'e yol verilirse ve Selcuk ile yeniden kontrat uzatilmazsa kabul edebilecegim bir uzlasma olabilir diye düsünüyorum.

Yasin kesin gider de bu ikisi kalacak gibi duruyor.

Donk ve Selçuk'un çok kalması taraftarı olmasam da yeni transfer maliyeti ve verim vermeleri sebebi ile sözleşmelerini %50 düşürmek kaydı ile katlanabilirim.

Donk-750K
Selçuk-1.25K

Hoş Tolga'nın 2 Milyon aldığı bir takımız maalesef. O ve Eren'in de sözleşmeleri skandaldır.

stoperi de yedekler Denayer yerine,1m maaş ile 1+1 sözleşme yapılabilir

Yasin kesin gider de bu ikisi kalacak gibi duruyor.

Donk ve Selçuk'un çok kalması taraftarı olmasam da yeni transfer maliyeti ve verim vermeleri sebebi ile sözleşmelerini %50 düşürmek kaydı ile katlanabilirim.

Donk-750K
Selçuk-1.25K

Hoş Tolga'nın 2 Milyon aldığı bir takımız maalesef. O ve Eren'in de sözleşmeleri skandaldır.

Bana kalsa hepsini postalarim ben. Selcuk dan medet umacaksak kapatalim dükkani yani.

Bir de iyi oynuyor diyenler var ya, adam 3 senede beklentileri o kadar yerin dibine soktu ki performansi ile biraz kipirdayinca hemen iyi oynamis gibi gözüküyor göz boyuyor tamamen.

Bana kalsa hepsini postalarim ben. Selcuk dan medet umacaksak kapatalim dükkani yani.

Bir de iyi oynuyor diyenler var ya, adam 3 senede beklentileri o kadar yerin dibine soktu ki performansi ile biraz kipirdayinca hemen iyi oynamis gibi gözüküyor göz boyuyor tamamen.

Stadyum'da izliyorum. Koşuyor baya yorulana kadar ama verimsiz. İyi niyeti sebebi ile ve yerli kontenjanı için daha düşük maliyetli alternatif yaratamazsak kalabilir. Pek de sanmıyorum. Ama gidip 2 Milyon Euro'ya yenilerlerse hiç bir mantığı yoktur. Saçmalık olur.

Donkun bir artisida şu herkesin beğenmediği gamsız hali adamı en formda dönemi kesiyoruz gıkını çıkarmıyor

Alemin Tek Kralı

donk güreşte yasini yere yatırmıs

DaA7cN8WAAAWKMf.jpg

DaA7cN1XUAA0g4c.jpg

Ryan Donk: “Normalde kazanan takım fotoğraf çektirir ama biz bir takımız ve beraber kazanırız.”

DaLyVjBWsAA2ta9.jpg

Onunde kosmayan Sneijder yerine Mucadele eden bir 10 numara oldugu icin Yatip kalkip Belhandaya tesekkur etmesi lazin

Donk: "Forma giyemememin en önemli nedeni eski teknik direktör Tudor'du. Gelir gelmez bana, 'Sen benim tarzım değilsin. Ne yapmak istiyorsan yapabilirsin çünkü benimle süre alamayacaksın' dedi."

Geri
Üst Alt