#15 Ryan Henk Donk

Adam milyonlarca Gs taraftarının yapmak istediğini yaptı Emre ve Arda'yı biçti. Ryan Henk Donk reis

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ligde iyi maçlar çıkardı ve bugünde belkide maçın adamı olabilir...

Ama yinede yetersiz buluyorum açıkçası. Tempo konusunda sayıf kalıyor. Yani düşünce temposu düşük ki maçın temposu yükselince rakip tarafından da error verdiği çok oluyor.

Lig için yeterli kadro derinliği adına bence.

Müthiş oynadı, Keşke Arda ile pozisyonun da sakatlansaydı Arda.

Bir gün bunu beğeneceğim hiç aklıma gelmezdi. Yine de uzun vadede güven vermiyor bana.

İyi oynuyor ama çok dengesiz giriyor.

Ardaya yaptığı net sarı kart, ikinci yarı da çok girdi arkadan.

Yahu şu adamın tek bacağını sahaya sürün selcukdan daha kötü olamaz , Biz neden maçlara selcuk ile çıktık bu adam varken kahretsin arkadaş ya, hocada anladı bunu artık inşallah yüzünü görmeyeceğiz o leş herifin donk oynasın arkadaş ya.

Iyi topcumu hayir. Ama selcuk oynayacagina kesinlikle donk oynasin. En azindan bir iki yararli is yapiyor.

Yüz kere dedim bu adam oynamalı fernando gereksizi yerine koy tek on libero çatır çatır oynasın

Alemin Tek Kralı

Baya iyi lan bu adam aslında bence şu hali gayet oynar ligde yani. Takımda koşuları gören başka bir oyuncu da yok bunun dışında 1-2 denedi ama tutturamadı denk gelse karşı karşıya bırakacaktı ama en azından gördü, Belhanda'ya en çok bundan dolayı kıl oluyorum koşuyu görmüyor sonra bizim oyuncunun sırtına top fırlatıyor resmen.

Bundan sonra kadroyu bozmamak lazım Donk - Fernando önlerinde Belhanda güzel oldu

Geri
Üst Alt