- 8 Temmuz 2015
- 35.790
- 70.637
- 3.893
İki üç selçuk inan fotosu açıp bakıp moralini düzeltebilirsinBugun elbise denerken kendi vucuduma baktim simdi bu fotoyu gordum
Insan uzuluyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İki üç selçuk inan fotosu açıp bakıp moralini düzeltebilirsinBugun elbise denerken kendi vucuduma baktim simdi bu fotoyu gordum
Insan uzuluyor.
Şaka gibi yav, sezon sonu gelse de şutlasak dediğimiz adam tam bir derbi silahı oldu. Bugün de çok iyiydi, sindirdi Talisca'yı.
Bariz eyyam yaptı o da. Kudurmuş gibi sağa sola saldırıyordu birkaç oyuncu. Hiçbirine kart çıkaramadı.Talisca sinirden sağa sola hakeme bağırıyordu , el kol yapıyordu normalde rahat kırmızı görürdüde işte fırat vermedi kart
Masum kişilere bulaşmıyor avlarını iyi seçiyorRyan Henk Donk hocamla beraber tam bir tetikci oldu
Hoca izletiyor hafta basi klipleri, reis haftasonu binlerce kisinin gozu onunde cinayet isliyor
1+1 sozlesmeyle motive tutulmali, orta saha jokeri, gercek bir canavar
14/15 Yasin suprizi
17/18 Donk suprizi
14/15 Yasin suprizi
17/18 Donk suprizi
O sezonun kopyası resmen muslera yine devleşiyor.
Ts'ye yenilip seri yapmıştık , bu sefer gb'den tokat yedik seriye başladık kalan 3 maçıda aldık mı 6 da 6 olacak iş biticek.
Bjk maçı 2 0 bitmişti o zamanda
Tek farkimiz Sneijder gibi bir beyinin olmamasi. O nu Mariano sag bek olarak yapmaya deniyor
Ndiaye kalsa bu durumdan daha aşağıda olurduk.
Yalniz Bruma ve Donk Ispanya'ya gittiler ve bambaska bir adam olarak geri donduler.Keske su Ahmet'in de Malaga isi son dakikada olsaydi seneye rotasyonda faydalanabilirdik.
Bugun elbise denerken kendi vucuduma baktim simdi bu fotoyu gordumFizik cidden muazzam.
1 gram yağ yok adamda sanırım.
Karın kasları muazzam
offff
![]()
Harbiden ne vücut var herifte
Insan uzuluyor.