#15 Ryan Henk Donk

Seneye 10 numara bile lazım değil, git ndiyae gibi adam daha al iki tane 80 dakika Full koşan dribbling yapan kanat al ve bi tane gizli ikinci forvet gibi adam yeter ve artar
Seneye 10 numara bile lazım değil, git ndiyae gibi adam daha al iki tane 80 dakika Full koşan dribbling yapan kanat al ve bi tane gizli ikinci forvet gibi adam yeter ve artar

Ndiaye gibisini zor buluruz boş yere sattık

Takimda kalmali

Ilk 11 demiyorum ama görev verildiginde takima katki sagladi yani kendini fizik olarak hazir tutmasini biliyor

Tudor şu adamı paf takıma yolladı sonra buraya gelip tudor şöyle böyle diyolar bruma ve sneijderide yedi herif hoca değil ya kondisyoner diyecem o da değil ne idüğü belirsiz belhandanın hoca versiyonu.

Da1tLChWsAAmZ56.webp

IMG_6224.webp

Db-J_UjWAAgmUwb

DcB5OT5W4AEBJ3T

donk kral yüzünden kasımpaşanın menemencileri 2-1 yendiği maç tekrar oynanmıştı 2014'te, o günden beri bjk ye kıldır donk başgan dün gece intikamını aldı fazlasıyla hemde.

Herkes yaş mas diyor da bunda ki vücut 20 yaşlarında kimde var takımda? Resmen herkul

Vay be ben bu adamı 28-29 sanıyordum. Üzüldüm şu an

Toure gibi kendisine bakarsa 35-36ya kadar rahat oynar

Aga bu adamın rakip oyunculara faul bile yapmadan çaktırmadan tekme tokat geçirmesine bayılıyorum ya. Her maç birini hayattan soğutuyor reis. :asd::asd::asd:

Geri
Üst Alt