Hanife Akan
Kırmızı Üye
Onur bey fernandoyu bu kadar sahiplenmeseniz nasıl olur bu beni biraz geriyor ?? hocam öyle oynatmaya karar vermiş o yüzden silikti baya yapacak bir şey yokbu maç fernando'mu gölgeledi baya![]()
Onur bey fernandoyu bu kadar sahiplenmeseniz nasıl olur bu beni biraz geriyor ?? hocam öyle oynatmaya karar vermiş o yüzden silikti baya yapacak bir şey yokbu maç fernando'mu gölgeledi baya![]()
seviyorum, napayımOnur bey fernandoyu bu kadar sahiplenmeseniz nasıl olur bu beni biraz geriyor ?? hocam öyle oynatmaya karar vermiş o yüzden silikti baya yapacak bir şey yok
x mendeki henk gibi oynamaya başladıOzguvenini buldugunda harbiden bir degisik oynamaya basladi
Hatirladigimiz oyuncu lvl 3 bu Henk oldu level 7. (tavan lvl 10 derken)
Linnes içind eMustafa denizliye 1 teşekkürü çok görmeyelim beyler
O son pasıda 1 tık yavaş bıraksa tam anlamıyla muazzam olucaktıWow! Pogba is transferred to Turkish League? Jal Kapollo on Twitter
Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız
Adam kalite keşke 2 yıldır düzenli oynayabilseydiO son pasıda 1 tık yavaş bıraksa tam anlamıyla muazzam olucaktıWow! Pogba is transferred to Turkish League? Jal Kapollo on Twitter
Yanlış ellerde çöp oldu o 2 sene.Adam kalite keşke 2 yıldır düzenli oynayabilseydi
Yanlış ellerde çöp oldu o 2 sene.Adam kalite keşke 2 yıldır düzenli oynayabilseydi
Sir Mustafa Denizliye linnes ve donk için bir teşekkür borçluyuz.