Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Adam ne tempo kasıyor izlerken orgazm oluyorum
Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denizli nin payını 5 ay önce de hatırlatsaydınız keşke.. nasıl tepki verilirdi acaba forumda..?Mustafa denizliye 1 teşekkürü çok görmeyelim beyler
Denizli nin payını 5 ay önce de hatırlatsaydınız keşke.. nasıl tepki verilirdi acaba forumda..?
Donk’un futbolu için teşekkür edilecek tek isim Fatih hocadır..
Biz boş atmayız.Yetişecek dediysek yetişecek.
Bence asıl nankörlük dikkatleri başkasına çekip Fatih hocanın emeğini ve başarısını itibarsızlaştırmaya çalışmaktır.Elbet Fatih Terim de tesekkur edilmeli o gelmeseydi Donkun bu kadar faydali olabilecegini göremeyecektik. Lakin oyuncuyu takimimiza aldiran kisi Denizli oldugu için ona da 1 tesekkür çok görmemeli. Nankörlüge gerek yok
Bence asıl nankörlük dikkatleri başkasına çekip Fatih hocanın emeğini ve başarısını itibarsızlaştırmaya çalışmaktır.
Haftaya oynar mıBiz boş atmayız.Yetişecek dediysek yetişecek.
Dinlendirme şansımız var bu sefer ama oynatılmak istenirse yine oynar.Haftaya oynar mıBiz boş atmayız.Yetişecek dediysek yetişecek.
Denizli nin payını 5 ay önce de hatırlatsaydınız keşke.. nasıl tepki verilirdi acaba forumda..?Mustafa denizliye 1 teşekkürü çok görmeyelim beyler
Donk’un futbolu için teşekkür edilecek tek isim Fatih hocadır..
Mustafa denizliye 1 teşekkürü çok görmeyelim beyler
Dinlendirme şansımız var bu sefer ama oynatılmak istenirse yine oynar.Haftaya oynar mıBiz boş atmayız.Yetişecek dediysek yetişecek.
Daha önce siz ya da başkası bu forumda Denizli’yi Donk transferi için hiç kutladı mı merak ettim?Bence Denizlinin yaptigini hiçe sayilmamali.
Eğer öyle ise eyvallah.. fakat tümünün latife olduğunu düşünmüyorum..Yuzde yuz lakin denizli kısmı biraz latife olarak söyleniyor
Biz boş atmayız.Yetişecek dediysek yetişecek.
Ben de demiştim maç konusunda maçtan günler önce ama bize layk atan olmadı, tam aksine nasıl oynar dediler.
sent via GSC

Daha önce siz ya da başkası bu forumda Denizli’yi Donk transferi için hiç kutladı mı merak ettim?
Daha 5 ay önce bu adama etmedik küfür kalmıyor, “Donk’u kazanmalıyız “ dediği için Fatih hocaya laf ediliyordu..
Şimdi Fatih hocanın etkisiyle Donk harika oynayınca ne hikmetse birileri Denizli’yi hatırlıyor ve kerametin sadece Fatih hocada olmadığını ima etmeye çalışıyor.. bu hususta takdiri forumdaki renktaşlarıma bırakıyorum..
Ben de demiştim maç konusunda maçtan günler önce ama bize layk atan olmadı, tam aksine nasıl oynar dediler.
sent via GSC
Reis sürekli like atıyorsun bana borçlu hissediyorum yav![]()