#15 Ryan Henk Donk

Adam ne tempo kasıyor izlerken orgazm oluyorum

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız

Adam rahatligiyla 150 yaşına kadar yaşar ben izlerken ellerim ters dönüyor anasini satayım.

Denizli nin payını 5 ay önce de hatırlatsaydınız keşke.. nasıl tepki verilirdi acaba forumda..?
Donk’un futbolu için teşekkür edilecek tek isim Fatih hocadır..

Elbet Fatih Terim de tesekkur edilmeli o gelmeseydi Donkun bu kadar faydali olabilecegini göremeyecektik. Lakin oyuncuyu takimimiza aldiran kisi Denizli oldugu için ona da 1 tesekkür çok görmemeli. Nankörlüge gerek yok

Elbet Fatih Terim de tesekkur edilmeli o gelmeseydi Donkun bu kadar faydali olabilecegini göremeyecektik. Lakin oyuncuyu takimimiza aldiran kisi Denizli oldugu için ona da 1 tesekkür çok görmemeli. Nankörlüge gerek yok
Bence asıl nankörlük dikkatleri başkasına çekip Fatih hocanın emeğini ve başarısını itibarsızlaştırmaya çalışmaktır.

Adam bacağım kopsa oynarım dedi nasıl duygulandım inşallah son 2 haftaya sorunsuz girer takımın herşeyi oldu gamsız reis
Haftaya oynar mı

Dinlendirme şansımız var bu sefer ama oynatılmak istenirse yine oynar.

Bence Denizlinin yaptigini hiçe sayilmamali.
Daha önce siz ya da başkası bu forumda Denizli’yi Donk transferi için hiç kutladı mı merak ettim?

Daha 5 ay önce bu adama etmedik küfür kalmıyor, “Donk’u kazanmalıyız “ dediği için Fatih hocaya laf ediliyordu..

Şimdi Fatih hocanın etkisiyle Donk harika oynayınca ne hikmetse birileri Denizli’yi hatırlıyor ve kerametin sadece Fatih hocada olmadığını ima etmeye çalışıyor.. bu hususta takdiri forumdaki renktaşlarıma bırakıyorum..

Daha önce siz ya da başkası bu forumda Denizli’yi Donk transferi için hiç kutladı mı merak ettim?

Daha 5 ay önce bu adama etmedik küfür kalmıyor, “Donk’u kazanmalıyız “ dediği için Fatih hocaya laf ediliyordu..

Şimdi Fatih hocanın etkisiyle Donk harika oynayınca ne hikmetse birileri Denizli’yi hatırlıyor ve kerametin sadece Fatih hocada olmadığını ima etmeye çalışıyor.. bu hususta takdiri forumdaki renktaşlarıma bırakıyorum..

yav kimse fatih hocanin kredisini çalmiyor

lakin bu adami kulube kazandiran kisilerden biri denizli oldugu için kendisine de sirf bunun için tesekkur ediliyor

zira aldirmasaydi donk su an burada olmayacakti

daha anlamadiysan alinti yapmana gerek yok. ii forumlar

İçimden bir ses, kontratı alıp yatacak diyor Donk için. Hadi hayırlısı bakalım.

Geri
Üst Alt