GSCimbom
16/17 3. Ön Eleme Turu | Monaco 3-1 Fenerbahçe | M.S | 3 Ağustos | FB'nin ŞL Hasreti Sürüyor!
Mert Aslan

16/17 3. Ön Eleme Turu | Monaco 3-1 Fenerbahçe | M.S | 3 Ağustos | FB'nin ŞL Hasreti Sürüyor! Sayfa 13

Mert Aslan ·

Cevap
654
Okunma
27,6K
Sayfa
13/33
CanlıMonaco31FenerbahçeM.S
Tek maça gore değerlendirmemek lazım
Sezon performansina bakmali.
Kjaer de kötü başlamıştı iyi bitirdi
Takım olabilirse tas gibi takım oldu fb bence.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bugünkü iki gole rağmen müdafaları bizden daha sağlam malesef.

ujfalusi gittiginden beri savunma sorunlarımızı cözemedik.

Bizim Salih yurudu gitti be helal olsun cocuga.Ayni liseden mezunuz bu cocukla bizden 2 donem alttaydı okulda daha yetenekli çocuklar vardi pek Salih'in adi anilmazdi ama içlerinden bir tek Salih topçu çıktı

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla ben öyle düşünmüyorum şu an.

Forvetleri-orta sahaları falan çok düz adamların.

Volkan+Alper bence fark yaratır şu takıma girince. Onlar formda olursa iş yaparlar.
Maçı izlemiyorum ama büyük takım oyuncuları sonuçta. Büyük oyuncularla oynayıp sağlam tecrübeye sahipler.
Buraya yan gelip yatmaya gelmrdilerse form tuttuklarinda iyi iş yaparlar.

Tek teselli aziz yıldırım faktörü işte.
Gene sicip sivar takımın üzerine ?

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

naniyi çok arayacaklar...

Hakikatten adamı hem kullanamadılar geçen yıl hemde bedavaya sattılar nerdeyse..
Roman neustader ise böyle olacaksa serdar aziz bundan fazla katkı sağlayabilir hakikatten çok kötü sahada yok gibi bir şey...

naniyi çok arayacaklar...

Hakikatten adamı hem kullanamadılar geçen yıl hemde bedavaya sattılar nerdeyse..
Roman neustader ise böyle olacaksa serdar aziz bundan fazla katkı sağlayabilir hakikatten çok kötü sahada yok gibi bir şey...

salih nani'den daha fazla katkı sağlar. arayacaklarını sanmam.

webo-sow ikilisini cok arar fb.

Bu Vitor tam mal. 3-5-2 oynayacağına biraz daha ofansif oyna ki Emenike ve Fernandao topla daha fazla buluşsunlar. Takimin temposunu bekler belirliyor. 2-0 geridesin ama 3 stoperle oynuyorsun.

Bunlar Vitorla biraz zor şampiyon olurlar

Yalnız erken konuşmayalım arkadaşlar.Bir gol atmaları rüzgarı terse çevirebilir.Falcao da çıktı.O yüzden son düdük çalsın öyle konuşalım sonra rezil olmayalım.Bir gol bütün olayı bk edebilir

Son düzenleme:
Fenerin şuanki kadrosunu bilmiyorum ama nasıl ilk 11 bu?Sadece 2.5 hücum oyuncusu var ve Fernandao topsuz oyunda yok..Adamlar kadroyu resmen lige göre kurmuşlar.1 gol atalım hiç yemeyelim..

Soyle bir bakinayim dedim de kargalar yine ucmus. Rakipsiziz , Galatasaray'in 4 sene ust uste rekorunu kiracagiz...

13 Agustos'ta oyle bir koyalim ki haftalar boyunca sizlasin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt