GSCimbom
16/17 3. Ön Eleme Turu | Monaco 3-1 Fenerbahçe | M.S | 3 Ağustos | FB'nin ŞL Hasreti Sürüyor!
Mert Aslan

16/17 3. Ön Eleme Turu | Monaco 3-1 Fenerbahçe | M.S | 3 Ağustos | FB'nin ŞL Hasreti Sürüyor! Sayfa 27

Mert Aslan ·

Cevap
654
Okunma
27,6K
Sayfa
27/33
CanlıMonaco31FenerbahçeM.S
vitor vitoroğlu konusuyor aktarmaya calısıyorum cevirmene yetiserek

Vitor vitoroğlu:ikinci yarı son 15 dakka ilk yarı 15 dakka konstarasyon kaybedilmez.Maçtan önce bunu söyledim maça uyuyarak başladık. İlk 20 dakkayı altın tepside sunduk
2.yarı daha iyi başladık rakibin 3.golu bulmasına izin verdik en önemlisi karşılaşmaya çok kötü başladık üzgünüm yapacak 1 sey yok zeminden korktuk yada oynamaktan korktuk

Biz bundan daha fazlasını yapmalıyız 3-1den sonra cok büyük zorluk yaşadık artık önümüzdeki maça bakıcaz.Elimizden 1 sey gelmez bu dakkadan sonra

Ozana yapılan foul var 2-1 ken verilmeyen penaltı var ne söylemek istersiniz???

Vitor Vitoroğlu:Ben avupa mücadelelerinde çok çektim o yüzden bu konuyla ilgili yorum yapmak istemiyorum zemin çok kötüydü ama hakem bahanesini göstermek istemiyorum maçı ilk 20 dakkada kaybettik..

Şerefsiz spiker soramadı attığınız ilk gol ofsaytmı diye???

Co9lIiuWIAEmM5y.jpg

başakşehir-kasımpaşa-akhisar-antalya :D daha var böyle saldıracak o yüzden fenev yenilir bunlara bu sistemle

en dandik takımda saldırsa maden bulabilir ama genelde yaslanıyorlar.

aslında kadıköyde komple yaslanıyorlar, fb evinde derbiler harici macları cok rahat kazanır, bizimde arenada rahat kazanmamız gerekir.

deplasmanda ev sahibi benim deyip saldıran takımlara karsı sçma ihtimali kuvvetli.

tabi genede süper lige oranla ii kadroları var. vitor kovulursa iş degisir gibi.

en dandik takımda saldırsa maden bulabilir ama genelde yaslanıyorlar.

aslında kadıköyde komple yaslanıyorlar, fb evinde derbiler harici macları cok rahat kazanır, bizimde arenada rahat kazanmamız gerekir.

deplasmanda ev sahibi benim deyip saldıran takımlara karsı sçma ihtimali kuvvetli.

tabi genede süper lige oranla ii kadroları var. vitor kovulursa iş degisir gibi.

Bu senede para gelmiyecek bunlara kesin ffp'den ceza yiyecekler bence.

fenerin emre çolak gibi birine ihtiyacı var.gerçi emre çolak en yetenekli yerli futbolcu,bulamazlar öylesini.

evet oda var. en büyük gelir kaynakları bugün itibari ile kesildi.

transfer yapmak istiyorlarsa oyuncu satmaları gerek. aksi halde seneye men.

herkes dursun baskan degilki cezaya rağmen bomba patlatsın :hat:

erene 4 serdara 4,5 leivaya 3 tolgaya 2 etti 13,5 :D turşu parayı nerden buldu acaba.

Geri
Üst Alt