16/17 A Grubu 3. Maç | Man United 4-1 Fenerbahçe | M.S | 20 Ekim | Tivibu Spor 2

Manu as kadroyla ciksa bile asılmıyor AL maclarinı ciddiye almıyor.Ama buna ragmen 2-3 farkli bir manu galibiyeti bekliyorum

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Manu as kadroyla ciksa bile asılmıyor AL maclarinı ciddiye almıyor.Ama buna ragmen 2-3 farkli bir manu galibiyeti bekliyorum

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taraftara sirin gorunmek icin mecburlar. Kadro kalitesine bakarak aldiklark sonuclar utanc verici...

Bence Mou asilir taraftarin gozune girmek icin

Sent from my iPhone using Tapatalk

5 ten aşağısını kabul etmem Mourinho. Bizi de düşün eğlenmek istiyoruz

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Manchester kasmaz ve cok asilmaz.

4-0 kazanır Manchester United

Fener'in uçağa kuş çarpmış artık sezon sonu şampiyonluk kaçtığında bahane hazır Aziz efendi kaçan şampiyonluğu kuşa bağlar. O kuş eğitilmiş Galatasaray yönetimi yolladı bilerek der.

Yedek takim olabilir. Chelsea maci var önlerinde.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Pazartesi Liverpool ile oynadılar hafta sonu Chelsea ile oynayacaklar. Bence bu maçı pek sallamazlar, zaten Fenerin de hali ortada.

Yedek ağırlıklı kadro ile çıkar Manu bence.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Tek farklı bir galibiyet alacaklardır bence. Fark olmaz. Yedekler oynayacak manuda.

Birinci çekirge iyi sıçradı bakalım ikinci aynı ballı olacak mı

ibra rooney mikitaryan fılan cıkacagına rashford mata depay fılan cıksın...ibralı kadrodan daha etkılı olacagını dusunuyorum.

Rashford ve Depay oynasin gerisi pek önemli degil.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Miki, rasford, lingard, martial feneri yenmeye yeter.

Manchester United'da Blind, Jones, Valencia, Schneiderlin, Pogba, Herrera, Schweinsteiger, Mkhitaryan ve Young 18'de yok.

Ne kadar dogrudur bilemem.

CvN-2dYXYAATsUz.jpg

Geri
Üst Alt