GSCimbom
16/17 A Grubu 4. Maç | Fenerbahçe 2-1 Manchester United | M.S | 3 Kasım | TRT 1
Uğur İz

16/17 A Grubu 4. Maç | Fenerbahçe 2-1 Manchester United | M.S | 3 Kasım | TRT 1 Sayfa 2

Uğur İz ·

Cevap
700
Okunma
41,1K
Sayfa
2/36
CanlıFenerbahçe21Manchester UnitedM.S
4.maçlar sonunda oluşacak puan durumu:

Man Utd 9
Feyenoord 9
Fb 4
Zorya 1

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Fenerbahçe'nin İngiliz takımı Manchester United'la 3 Kasım Perşembe günü yapacağı maçın hakemleri değişti.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, daha önce Almanya Futbol Federasyonundan Manuel Grafe'nin yöneteceği açıklanan maçta, Sırbistan Futbol Federasyonundan Milorad Mazic'in görev alacağı ifade edildi.

Açıklamada değişiklik sebebi açıklanmazken, Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacağı belirtildi. Nemanja Petrovic'in dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemlerinin ise Danilo Grujic ve Nenad Djokic olacağı kaydedildi.

İşte Manchester United'ın Fenerbahçe maçı kadrosu:

De Gea, Romero, Johnstone; Blind, Jones, Darmian, Fosu-Mensah, Rojo, Shaw; Fellaini, Herrera, Mkhitaryan, Lingard, Mata, Pogba, Schneiderlin, Young; Zlatan Ibrahimovic, Anthony Martial, Marcus Rashford, Wayne Rooney.

Ulan bu Dick kiyak adam

Adama Atif gecen mac oynadi ama bu mac oynayamayacak diyor muhabir. Dick ise benden daha bilgilisin , nereden biliyorsun Atif'i oynatip oynatmayacagimi

Muhabir ise uefa listesine almadiniz deyince Dick icine kacti

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ulan bu Dick kiyak adam

Adama Atif gecen mac oynadi ama bu mac oynayamayacak diyor muhabir. Dick ise benden daha bilgilisin , nereden biliyorsun Atif'i oynatip oynatmayacagimi

Muhabir ise uefa listesine almadiniz deyince Dick icine kacti

Sent from my iPhone using Tapatalk

bana sow'un kanat oyuncusu degil forvet oldugu söylendi dediginde zaten ben doları görmüstüm gözlerinde

Geri