Fatih Bakan
Parçalı Üye
Manu 12 puanla lider bitirir Fenerbahçe ve Feyenoord 10'ar puan alır averajla tahminim Feyenoord çıkar.
Uğur İz ·
Masallah Muazzam savunma yaptiriyorMou futbolda savunma anlamında ne kadar iyise hucum oyununda okadar vasat hoca gerçekten.
Sezon boyunca bireysel beceri ile gol atıyorlar sadece
hiç sanmıyorum da hayırlısı bakalım inşallah yeneriz başakşehir ve şikecileri. bizim takım rampada tıkanan kamyon gibi hala bi türlü açılamadıJor Bey 2 haftaya Dicki Azizin eline verir
ne ibraymis adam 2 aydır gol atamıyor. Nerede ölmüş adam var onların peşinde koşarsınız zaten. Al girdi ibra sanki hattirik yapacak.
Milli ara yokmuydubu dingillir de tam form tutacak zamani buldu haftaya kadikoy deplasmanindayiz
Aynen renktas, bazen kuşların ceza sahasinda pas yapmaya calistilar, sanki zorla silah dayanmis gibilerdi. Çok tuhafti. Ezikler yine top oynamadan maç kazandı. Sow o topa 100 defa öyle vursun anca birtanesi o şekilde girer kaleye.Abi manu oynamak istemedi sanki sut bile cekmediler yav nasil bir takim bu maci satmis gibilerdi
Mou futbolda savunma anlamında ne kadar iyise hucum oyununda okadar vasat hoca gerçekten.
Sezon boyunca bireysel beceri ile gol atıyorlar sadece
Ibo dilolugu yapan futbol cahili kekolar artık susar diye umuyorum. Yok ibo girdi şimdi 2 tane atar, aha mac döndü falan. Açın iki mac izleyin, takip edin.
Genel olarak yorumladım mou yu.Savunma anlaminda da rezildi manu bugün, tonla pozisyon verdi, bizim winnerligimiz fenerde olsaydi rahat 4-5 atardi.
Ayrica mou savunma anlaminda iyi demissin de öyle biri nasil kazma blindi oynatir yahu, cok asiri kötü bi futbolcu, saka yapmiyorum semih ayarinda cins bi topcu.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk