GSCimbom
16/17 A Grubu 4. Maç | Fenerbahçe 2-1 Manchester United | M.S | 3 Kasım | TRT 1
Uğur İz

16/17 A Grubu 4. Maç | Fenerbahçe 2-1 Manchester United | M.S | 3 Kasım | TRT 1 Sayfa 31

Uğur İz ·

Cevap
700
Okunma
41,2K
Sayfa
31/36
CanlıFenerbahçe21Manchester UnitedM.S
Adamlar ısrarla ortadan gelmeye çalıştı Manu kötü ama Mourinho daha kötü. Ortadan duvara çarpar gibi her top geri gitti. Bi de Mata ile Mkhitaryan girince iyice ortaya sıkıştı oyun en azından bi Ashley young hamlesi gelebilirdi. Ne yapmaya çalıştığını pek anlayamadım ya da feneri iyi analiz etmemiş gerçi Uefa'ya çok önem vermiyor ingiliz takımları da ne bilim. Fener iyi savunma yapıyor ama bu kadroyla daha ziyade kazanmak zorunda oldukları maçlarda çok zorlanacaklar çünkü takımda ağır IQ sorunu var ve ligde çoğu takım zaten kapanarak oynuyor. Bu arada bu sezonki durumuyla sanırım Muslera, De Gea'dan daha iyi gibi duruyor.

Fener rayına oturdu kadroları zaten bizden kaliteli hocalarıda.kadıköyde bizi rahat yeneceklerdir.işimiz zor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Riekerink fenerin kontra atak oyununu görmezden gelip takımı bol bol topla oynatirsa muhtemelen yeniliriz

Fenere karşı kapanip kontradan çıkmak lazım

Hayatımda bu kadar rezil bir manu görmedim

Son 10 yılın en kötü kadrosuna sahip olan şikeci fenere bile ''oley'' çektirdiler.

Emenike mal olmasa 4 bile olabilirdi maç

Vay be çocukluğumuzun efsaneleri Manu,İnter,Milan vs ne hallere düştüler

Gerçekten üzücü

Riekerink fenerin kontra atak oyununu görmezden gelip takımı bol bol topla oynatirsa muhtemelen yeniliriz

Aynen.Son maçlar Manu ile oyun tarzımız çok benziyor.Topu alıp mıy mıy oynuyor onlar da,kreativitenin k'si yok.Biz de öyle oynarsak,bize de 2 atar gönderirler.Bugünkü Fener gibi oynamamız lazım 3 puan için.

Fenerbahçe aynı geçen sezon Beşiktaş'ın elendiği gibi elenecek gibi gözüküyor Manchester'dan deplasmanda 4 yedikleri için averaj olarak çok kötü duruma düştüler muhtemelen puanlar eşit olacak ama averajdan gümlicekler.

tarihin en kötü maçlarından birini oynadı muhtemelen manchester.pas bile yapamadılar,cok rezildiler.fener 10 sene boyunca bi daha boyle büyük bi takımı yenemez,böyle sanslı bi galibiyet de alamaz bi daha.cok keklik bi mactı.goller sahane ama şans da var isin icinde.

Bence fener deplasmanında 3 orta saha ile oynamalıyız.

Tolga-Selçuk

De Jong olmalı.

Orta sahayı ele geçirmeliyiz eğer bunu başarırsak yenebiliriz aksi taktirde defansımızın defoları bizi zora sokar.

O maçta 4-3-3 oynamalıyız ve Ofansif orta saha kullanılmamalı.
Sneijder oynayacaksa bile o maçta sol kanatta oynasın (ki zaten kendisi hep oraya gidiyor)

Diğer maçlarda ki gibi Selçuk-Tolga orta saha ikilisiyle çıkarsak sorun çıkar baya.

İnşallah Riekerink en doğru olanı yapar.

Hayatımda bu kadar rezil bir manu görmedim

Son 10 yılın en kötü kadrosuna sahip olan şikeci fenere bile ''oley'' çektirdiler.

Emenike mal olmasa 4 bile olabilirdi maç

Vay be çocukluğumuzun efsaneleri Manu,İnter,Milan vs ne hallere düştüler

Gerçekten üzücü
Son yıllarda gerçekler belli

Madrid
Barcelona
Bayern münih
Dortmund
Atletico

Diğer kulüplerle aralarını açtılar. Bu takımlar harici her takım farkındaysanız denk oynuyolar. Milan
İnter
Manu
Arsenal
Liverpool

Gibi takımlar yatırım yapmazlarsa tarihe doğru gidiyolar. Zengin iş adamları lazım. Aslına bakılırsa Galatasarayı'da ilk 10 takım arasına sokacak biri lazım, ekonomik özgürlük gelirse stadda olur, transferde olur, şampiyonluklar gelir aran açılır türk takımlarıyla. Her sene şl'de ilk 4 takım arasına girmek bence artık imkansız değil yatırımla.

T@patalk ????

Son yıllarda gerçekler belli

Madrid
Barcelona
Bayern münih
Dortmund
Atletico

Diğer kulüplerle aralarını açtılar. Bu takımlar harici her takım farkındaysanız denk oynuyolar. Milan
İnter
Manu
Arsenal
Liverpool

Gibi takımlar yatırım yapmazlarsa tarihe doğru gidiyolar. Zengin iş adamları lazım. Aslına bakılırsa Galatasarayı'da ilk 10 takım arasına sokacak biri lazım, ekonomik özgürlük gelirse stadda olur, transferde olur, şampiyonluklar gelir aran açılır türk takımlarıyla. Her sene şl'de ilk 4 takım arasına girmek bence artık imkansız değil yatırımla.

T@patalk ������������������������

Dortmund yerine City veya PSG koyarım oraya ben.

Fener iyi oynadı. Boyle oynarsa bizi de yener dedim.. Adamın biri çıktı, bana "kuş" dedi.. Lutfen modlar devreye girsin.. Bu adamla ugrasmak istemiyorum..

Bence fener deplasmanında 3 orta saha ile oynamalıyız.

Tolga-Selçuk

De Jong olmalı.

Orta sahayı ele geçirmeliyiz eğer bunu başarırsak yenebiliriz aksi taktirde defansımızın defoları bizi zora sokar.

O maçta 4-3-3 oynamalıyız ve Ofansif orta saha kullanılmamalı.
Sneijder oynayacaksa bile o maçta sol kanatta oynasın (ki zaten kendisi hep oraya gidiyor)

Diğer maçlarda ki gibi Selçuk-Tolga orta saha ikilisiyle çıkarsak sorun çıkar baya.

İnşallah Riekerink en doğru olanı yapar.

Sneijder bu durumda etkili olabilir

3 orta saha ile önünde Sneijder ve Bruma + Erenle oynasak kontradan iyi işler yapabiliriz. De Jong ve Sneijderin atabildigi uzun toplar ile çabuk çıkabiliriz. Bruma hariç suratlı oyuncumuz yok lakin. Yasin var ama o cezali ve beyinsiz

Geri
Üst Alt