GSCimbom
16/17 A Grubu 4. Maç | Fenerbahçe 2-1 Manchester United | M.S | 3 Kasım | TRT 1
Uğur İz

16/17 A Grubu 4. Maç | Fenerbahçe 2-1 Manchester United | M.S | 3 Kasım | TRT 1 Sayfa 32

Uğur İz ·

Cevap
700
Okunma
41,2K
Sayfa
32/36
CanlıFenerbahçe21Manchester UnitedM.S
Hala anlayamadiniz problem taktik falan degil tamamen psikolojik. Bizim oyuncular kadikoy'de yeni gelin gibi oluyor. Ayrica fener ev sahibi avantajini iyi kullanan bir takim. Cirkeflik yaparak hakemler zaten feneri kayirmak icin firsat kolluyor. Bugunden cok daha cirkef bir takim olacak 2 hafta sonra

Sent from my iPhone using Tapatalk

Manu mu cok kotuydu yoksa fenev mi iyi oynadı? Her ikiside vardi aslinda camur atmaya gerek yok bugun iyi savunma yaptilar.Bu arada Lens taş gibi topçu

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Manchesteri sanirim hepimiz cl kupasini kazanan ve surekli yari final oynayan, ingilterede ust uste sampiyon olan bir takim olarak hatirliyorduk ama galiba adamlar orta halli bir premier lig takimi olmus. Bunu kabullenmemiz gerek sanirim tipki Milan gibi ama insan kabullenemiyor iste dunyada en cok forma satan ve finansal durumu muthis olan bir takimin boyle olmamasi gerekiyor.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence fener deplasmanında 3 orta saha ile oynamalıyız.

Tolga-Selçuk

De Jong olmalı.

Orta sahayı ele geçirmeliyiz eğer bunu başarırsak yenebiliriz aksi taktirde defansımızın defoları bizi zora sokar.

O maçta 4-3-3 oynamalıyız ve Ofansif orta saha kullanılmamalı.
Sneijder oynayacaksa bile o maçta sol kanatta oynasın (ki zaten kendisi hep oraya gidiyor)

Diğer maçlarda ki gibi Selçuk-Tolga orta saha ikilisiyle çıkarsak sorun çıkar baya.

İnşallah Riekerink en doğru olanı yapar.
Bende 3lu orta saha oynamamiz gerektigini dusunuyorum ama selcuk olmamali
Tolga-jong-sneijder (sola yakin)
Daha guzel ve direncli oyun kurariz. Selcuk kosmuyor aga o mac onu kaldiramayiz.
Sagbek birde sabri olursa darmian malinin yasadiklarini yasariz savunma surekli 3kisi yakalanir. Kalabalik orta saha ve sagbek gerekirse semih oynarsa bruma ile costururuz.

Anahtar oyuncu sabri ve selcuk oynamsmali bu ikili. Ha birde besiktas mavini sicip atan hetife hata durumunsa tekmeyi koyacagimizi soylemeliyiz. Her fener macinda mallik kat sayisini artiriyor surekli.

Biz anca sizin gibi icimizde olan hainler tarafindan geri'de tutuluruz, takim'ini yerin dibine sokmaktansa arkasinda durman gerekiyor.

Sana son defa cevap vereyim.
Fenerbahce karsısında galip gelirsek en çok sevinen taraftar ben olurum. Buna inan..
Benim gecmiş yazılarımı okusan, beni tanısan zaten o kelimeyi kullanmazdın.
Ben objektif bir tahmin yaptım.. Son haftalarda biz iyi oynamıyoruz.. Adana karsısında oynanan futbol beni ve futboldan anlayan hiçbir kimseyi tatmin etmedi.
Fener ise bu macta çok iyiydi.. Manuyu yendiler.
İnsallah yanılırım ve biz yeneriz..

Fener iyi oynadı. Boyle oynarsa bizi de yener dedim.. Adamın biri çıktı, bana "kuş" dedi.. Lutfen modlar devreye girsin.. Bu adamla ugrasmak istemiyorum..

Hayırdır bir problem mi var?

POLICE-SIREN-ANIMATED.gif

Fb maçı tam sino ve selcukluk mac. Sürekli yan pas geri pas yapip oyunu tutarlar. Kontradan da bir tane Bruma yumurtlarsa puan alıp geliriz.

fergusondan sonra manu gercekten orta sıra takımına döndü o alman dişlisi gibi işleyen takım kayboldu

bugun şikecilerin tebrik edilecek tek yanı iyi kapandılar

bunları yenmek kolay olmayacak ama bence puan alınabilir

Manchester United sadece bugun FB'ye kaybettikleri icin degil, gercekten cok kotu oyniyorlar, ne yaptiklarini bilmiyorlar, hali saha havasinda herkesin cani ne istiyorsa onu yapiyorlar :D

fenerin united i yenmesinden daha onemlisi diger macin berabere bitmesi cunku zorya kazanabilseydi istanbuldaki maca bir galibiyetle fenerin onune gececegi seklinde cikacakti , simdi 2 puanda kalarak umutlarini neredeyse yitirdi

feyenoord kazanabilseydi bu kez de evinde fb ile beraberlik kredisi olacakti . burada simdi enteresan bir durum olustu , zorya feneri yenebilirse , halen son haftaya iddiali girecek ve son maci evinde oynayacak

fener zoryayi yense bile , feyenoord deplasmanda united i yenemezse ,fenerin son mac maglubiyet kredisi olmayacak , 10 puanla bile elenebilirler cunku ikili averaj united ta

Yalnız şu anda fener'in de, beşiktaş'ın da stoperleri bizden daha iyi. Birinde iki Brezilyalı, ki bana göre ikisi de bizim stoperlerden iyi. Diğerinde de Skrtel - Kjaer gibi iki tecrübeli stoper. Bizde kimler var? İki tane saatli bomba Chedjou - Semih. Henüz göremediğimiz Serdar. Babam yaşında Hakan Balta. Allahtan Avrupa maçları yok da idare ediyoruz bi şekilde.

3 lu averaj durumu da olasi. fener 3 lu averajda geride kalir (eger united feyenoord u asiri bir farkla yenemez ise) , 3 takimin 10 ar puanda esitlenmesi soz konusu olabilir

united feyenoord u yenebilirse son mac deplasmanda 1 beraberlik ile dahi gruptan cikar

Feyenord da çok berbat oynamışdı eziklerin stadında ne hikmetse. Şuan istediğimiz sonuçlar Man u feyenordu yensin, son maçta da feyenord 2 farklı ezikleri yensin. Zorya da çaktımı yeme de yanında yat

Geri
Üst Alt