Uğur İz ·
Hayret bunlar nasil kazanmis.
Ulan hepsi el birligi ile su dandik Feneri morallendiriyor ya en cok da ona sinir oluyorum.
Transferde çok yalnış hareket ediyorlar, çok lükse kaçıyorlar ama doğru transferler yapmıyorlar. Saçma oyunculara müthiş bonservisler veriyorlar, koskoca Man United nasıl böyle yalnış planlama yapıyor aklım almıyor.Manchesteri sanirim hepimiz cl kupasini kazanan ve surekli yari final oynayan, ingilterede ust uste sampiyon olan bir takim olarak hatirliyorduk ama galiba adamlar orta halli bir premier lig takimi olmus. Bunu kabullenmemiz gerek sanirim tipki Milan gibi ama insan kabullenemiyor iste dunyada en cok forma satan ve finansal durumu muthis olan bir takimin boyle olmamasi gerekiyor.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kadiköy de kazanirsak bunlar yüzyilin cöküsünü yasar bence, bundan kolay kolay bellerini dogrultamazlar. Adamlarin yillardin tutunduklari tek dal bu, her türlü ve her yerde adamlardan üstünüz. Tek bu kaldi ellerinde teselli olarak bir de 6:0 iste.Morallenseler bile bir cacık olacağı yok da,stadı doldurmaya başlamasalar bu gazla,o önemli.Bence bizim Kadıköy maçının şimdi olması çok büyük şans,olur da kazanırsak stadları yine boş kalır puan kaybına devam ederler.
Farklı ama çok absürt farklı bir Manchester galibiyeti bekliyorum.
İyi ki yendiler. Bu havayla Akhisar tarlasında kaybolurlar. Maç Pazar günü. Ayrıca, UEL'de maç kazanmanın prestiji olmaz.
Sevilla 3 senedir kupayı kazanıyor ama bu sene ŞL'de gruptan çıkarak daha büyük prestij kazandı.
Kadiköy de kazanirsak bunlar yüzyilin cöküsünü yasar bence, bundan kolay kolay bellerini dogrultamazlar. Adamlarin yillardin tutunduklari tek dal bu, her türlü ve her yerde adamlardan üstünüz. Tek bu kaldi ellerinde teselli olarak bir de 6:0 iste.
Son cümle doğru değil.Biz prestiji UEFA Kupası'yla mı aldık yoksa ŞL'de gruptan çıkma,çeyreklerle meyreklerle falan mı?Hele onların aldığı kupalar daha dün olduğu için,hiç değil.
Kadiköy de kazanirsak bunlar yüzyilin cöküsünü yasar bence, bundan kolay kolay bellerini dogrultamazlar. Adamlarin yillardin tutunduklari tek dal bu, her türlü ve her yerde adamlardan üstünüz. Tek bu kaldi ellerinde teselli olarak bir de 6:0 iste.
Yine sayılmazlar. Elit takım olmak bukadar ucuz olmamalı. Atl Madrid gibi liglerinde şampiyonluk görüp istikrarlı şekilde şampiyonlar liginde yarı final final oynasınlar da ondan sonra elit mi değilmi tartışırız bence.Sevilla o kadar kupasına rağmen elit takım sayılmıyor. Bu sene ŞL'de yarı final oynarlarsa elit takım kategorisinde olurlar.
Yine sayılmazlar. Elit takım olmak bukadar ucuz olmamalı. Atl Madrid gibi liglerinde şampiyonluk görüp istikrarlı şekilde şampiyonlar liginde yarı final final oynasınlar da ondan sonra elit mi değilmi tartışırız bence.
Valencia gibi olurlar ancak bence.Bu sene zaten ligde zirve yarışındalar. Üstelik Kırçovyak ve Gamerio gitti.
Nerede
Su boktan feneri bu sene cok yenmek istiyorum. Gercekten daha iyi kadromuz var ama bana oyle geliyorki yine yenilecegiz.