16/17 A Grubu 6. Maç | Feyenoord 0-1 Fenerbahçe | MS | 8 Aralık | TRT 1

Fatih hodjamin istedigi bi tobcu kotu olabilir mi sorarim size.

Ulan şu Manchester United ne skimsonik bir kulüp olmuş, acıyorum taraftarlarına.

Elia şener'in içinden geçiyor bruma bunu yapamadı işte

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Elia şener'in içinden geçiyor bruma bunu yapamadı işte

s
Nerde yapamadi ya sallama.. Bruma tek basina rezil etti Sener'i..

O gün ki tek olumlu olay Bruma, gelmis ezbere yorum yapiyor. Beles bilet almaktan maci izlemeyi unutmussun.

Serefsizler savunma gücüyle gidiyorlar ama elbet bir yerde gol sorunu cekecekler bu oyun anlayisi ile

Feyenoord'un aşırı kötü olduğuna falan katılmıyorum şu an deplasmanda oynayan biz olsaydık içimizden geçerlerdi bu tempoyla. Fener oyunu geride kabul ediyor ama iyi takım savunması yapıyorlar, niye yırtınıyorsunuz ki valla anlamıyorum. Adamlar Manu'ya da 1 tane şut imkanı verdiler o da gol oldu zaten. Fenerbahçenin asıl kazanmak zorunda olduğu maçlarda sorunu olacak yaratıcılık açısından. Karşısındaki rakibi kolay kolay oynatmıyorlar zaten. Souza ve Topal hem havadan hem yerden çok iyi kesiciler Skrtel ve Kjaer'in seviyesi belli zaten. Bu stoperleri çok geniş alanda yakalatmazsan kolay kolay geçirmiyorlar, markaj ve hava topları çok iyi. Skrtel özellikle yapışıyor adama resmen. 2.yarı Feyenoord çevirebilir de tabi ama adamların belli bi oyun karakteri var bal falan değil yani. Kaçırdıkları da 2 tane çok net pozisyon var ek olarak Sow ve Kjaer.

Manchester attı.

s
Nerde yapamadi ya sallama.. Bruma tek basina rezil etti Sener'i..

O gün ki tek olumlu olay Bruma, gelmis ezbere yorum yapiyor. Beles bilet almaktan maci izlemeyi unutmussun.

Bok etti.Hayatımda beleş biletle maça gitmedim oturma organından sallama sen git chedin yalamalığını yap ancak ondan anlarsın

Boyle bir Feyenoord'un fbye 3 gol atmasini beklemeyin bosuna rtaslar

Bir ust turun getirecegi mac temposu ve hayal kirikliklari ligdeki performanslarini da etkileyecektir zaten

ŞL'den UEFA'ya düşenlere ve UEFA gruplarına baktım da,adam gibi takım sayısı çok az yav.Normalde Manchester'ın sallamayan halinin bile alması lazım bu kupayı.Fener'le Bjk'nin şansı bu sene fazla,son senelerin en zayıf Avrupa Ligi bu seneki.

Zenit veya Shakhtar alır gibime geliyor, ha bir de bir ihtimal Schalke.

Geri
Üst Alt