16/17 B Grubu 1. Maç | Benfica 1-1 Beşiktaş | M.S | 13 Eylül | TRT 1

ebubakar a boşuna para vermiş bunlar podolsky yi kiralayabilirdik bejekeye aynı paraya.

Gaitan, Jimenez/Mitroglu fln olsaydi fena yaparlardi BJK'yi.

Gaitan'i gectim, tek forvetleri olsaydi yeterli olurdu.

Portekiz'de tiner satılması yasakmış. O yüzden konsantre olmamışlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Benfica da iyi değil okadar. tinerciler ama burdayım ama neden burdayım ve nasıl buraya geldim havasında.

İyi mücadele ediyorlar sadece işte
Benfica en önemli oyuncuları sattı ayrıca kalan takımda en önemli oyuncuları sakat.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aboubakar'lik birsey yoktu ilk yarida. BJK cikamiyor ki, inanilmaz kötüler. Halbu ki Benfica cok vasat bir takim haline gelmis, 4 forvetleri sakat bide.

Hakan , en az 3 topu kendi salaklığıyla kaybetti , bir iki tane de yanlış yerde top bekledi. Yani gomez'i çok arayacaklar , adam atmasa bile rahatlatıyordu oyunu .

millet ebubekiri neden bukadar gözünde büyüttü anlamadım emenikenin biraz daha beyin eklenmiş tarzı sprinter bir adam

Hakan , en az 3 topu kendi salaklığıyla kaybetti , bir iki tane de yanlış yerde top bekledi. Yani gomez'i çok arayacaklar , adam atmasa bile rahatlatıyordu oyunu .

Ben Gomez'i de pek begenmiyorum, son macta onu da gördük, yillardir da gördük.

Herhalde kat sayı farkı olmadan doksan puan dedi renktaş

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

dogrudur.

biz Galatasaray olarak dunyanin en iyi takimi olan besiktasimizin konumuna hic bir zaman gelemeyecegimiz icin tabii ozanda dogal olarak dusunemedi kat sayi olayini.

Gelen geçen çakar sonuncu olup gelirler. Türkiye liginde alanyayı Karabükü 30 dk baskıyla 2 tane sallarsın havaya girersin Benfica 3 atar evine yollar :d

Cok korkak oynuyo Bjk, Benfica da pek de is yok

Tinercilerin geçen yıldan.kalma öz.güvenleri var,yoksa bir numara göremedim, dua etsinler Bayern,Real,Barcelona gibi takımlar gelmedi yoksa o özgüven.bir anda güvensizliğe dönüverirdi, bu kadar kiralık adamla tekerin bir yerde patlayacağına eminim yeterki biz sağlam olalım

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

konuda futbol katliamı var resmen,

malum kişinin efsanevi yeteneği yedekte, süper ligin en iyi golcüsüde acılar içinde sahada.

Geri
Üst Alt