16/17 B Grubu 1. Maç | Benfica 1-1 Beşiktaş | M.S | 13 Eylül | TRT 1

türkiyede olsa penaltıydı ag

Bu Benficaya ne olmuş böyle

Adamlar akıyordu şimdi leş gibiler

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Şu takımın şu halde olması tamamen 2 kişinin takımlarına olan ihanetinden kaynaklıdır.

Oyuncuları zerre suçlamam zaten kapasiteleri bu.

Birincisi Fabriyi hem antep ile oynanan hazırlık maçında hemde ligde oynattın 2 sindede sırıtmadı .

Sonra gittin saatli bomba olan son derece dengesiz tolgayı sırf destek vermek için bu kadar önemli bir maçda 11 oynattın.

Maçtan öncede basın toplantısında kadro tartışmak yanlış kim iyiyse o oynar kadro tartışmak türkiyenin sorunu gibi laflar ile aklınca taraftara laf çaktın.

Ama gel gör ki o taraftarın haklılığı bir kez daha ortaya çıktı.

Bazen gerçekleri kabul etmek onlarla yüzleşmek gerek.

Beşiktaşa yaptığın ilk ihanet bu

2.si ise aynısını lig maçındada yapmışdın.

Beğen beğenme Rhadolfo gibi bir adamın varsa ve yedeği tosiç ise tek bacak tek kolu kalmadığı sürece ilk 11 de rhadolfo oynar.

Tosiç tercihin sana gole mal oldu. Kimse marcelo demesin orda adamını kaçıran tosiç.

3. hatan ise sonuca etki eder yada etmez bilinmez ama ligde 3 maçta 4 gol atmış son derece formda bir cenk tosunu adam resmen yanıyorken ilk 11 den kesip daha hiç bir resmi maçda oynatmadığın takımla sadece 1 kere maça çıkan Aboubakarı koyman forma adaletsizliğinin en büyük örneğidir...

Bir yanda forma adaleti güven vericem diye fabriyi harcayıp tolgayı kolluyorsun.

Diğer yanda alev alev yanan çok formda cenk i kötü oynamamasına rağmen yedeğe alıp aboubakarı 11 başlatıosun...

Cenkin hocasına güveni ister istemez sarsılmıştır...

Şenol Güneş daha maçın başında 3 yanlış karar ile takımını kendi elleriyle sabote etmişdir.

Bu benficada hiç bir şey yok resmen balon. Kimse abartmasın.

Şenol Güneş benim gözümde türkiyenin en entellektüel en akıllı en iyi hocalarından biridir belkide 1.sidir

Ama şampiyonlar liginde başarı avrupada başarı getirecek bir hoca olduğunu düşünmüyorum...

Bu beşiktaşa bir diğer ihaneti Fikret orman yapmışdır.

Yöneticilik ve transfer konusunda ders vermesi gereken son derece başarılı Türkiyenin şu anki en iyi başkanının

Bana defans lazım bana defans şart diye bağaran bir takıma ve bir hocaya gerçekten sağlam kariyerli kimsenin itiraz edemeyeceği bir defansı alamaması da onun kulübüne yaptığı ihanettir.

Beşiktaşın harika bir orta sahasa ve hucüm hattı var . Son derece iyi 2 tane bek kanadı var ama

2 stoper ve kaleci resmen bomba.

Peki bu bizi tam olarak niye bağlıyor?

-Tapatalk-

Tolga yine mütis aldı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şu barçalı grup gelecekti ki bunlara

Caner iş Avrupa olunca özüne dönüyor

Adam gibi oyna benfica

Cenk Tosun girdi. 1-2 olacaktır şüphesiz.

Benfica'nın Beşiktaş'ı karşılayışı;

CsQaoxvWcAA_XId.jpg

İş bitirici adamı geçtim mal gibi oynuyor Benfica

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Vay be les Caner varken Adrianoyu cikartti

Turk futbolu ve yerli yalakaligi sonunuz olacak

Ben bjk den 4 5 oyuncu sayamam millet senolun ihanetinin seceresini tutmus. Futbol sevgisi modern futbol seyirciligi falan degil bu.

Şu İnler i kiralasak iyimiş. Tolga Nigel ikisinin çop çevirmesi zor.

Şu ortaları caner acsa daha etkili olur

Geri
Üst Alt