Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 45.005
- 6.138
- 788
İngiliz takım zaten bunu teklif etmişti?Talisca'nın opsiyonu 25 milyon euro.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İngiliz takım zaten bunu teklif etmişti?Talisca'nın opsiyonu 25 milyon euro.
İngiliz takım zaten bunu teklif etmişti?
maçı izlemedim "hansel ve gratel : cadı avı" vardı starda onu izledim pişman değilim
İngiliz basınında yazmıştı yaz transfer döneminde de takım aklıma gelmiyor şimdi. Stoke muydu Sunderland mı. ..Kim etti nereden biliyorsun?
maçı izlemedim "hansel ve gratel : cadı avı" vardı starda onu izledim pişman değilim
İngiliz basınında yazmıştı yaz transfer döneminde de takım aklıma gelmiyor şimdi. Stoke muydu Sunderland mı. ..
çok kaliteli topçu çook.
bir galatasaray'lı olarak attığı gole sanki kendi takımım golü atmış gibi bağırarak sevindim. bu tarz oyuncular insiyatif almayı çok biliyorlar. kiralık geldiği takıma döşediği golü, benfica taraftarı uzun süre unutmayacaktır. futbol sen ne güzel şeysin öyle!
14.09.2016 00:14 mxsmxm
25 milyon kolay kolay kimse vermez yahu, o kadar da degil.İngiliz basınında yazmıştı yaz transfer döneminde de takım aklıma gelmiyor şimdi. Stoke muydu Sunderland mı. ..
paul pogba türkiye şubesi. fenerbahçe'mize hayırlı olsun. seneye sarı lacivert formayı terletecek 22 yaşındaki brezilyalı ortasaha oyuncusu.
Pardon. 25 optionu ile anlaşmış adamlar Liverpool ile ama visa sorunu yaşamış galibaSanmam. Adam o parayı edecek hiç bir şey yapmadı kariyerinde geçen yıl yedekti Benfica'da çoğu maçta. Renato Sanchez kesti onu kısa süre içinde.
Liverpool Transfer News: PS2m deal agreed for Benfica star Talisca | Football | Sport | Daily Express25 milyon kolay kolay kimse vermez yahu, o kadar da degil.
Pardon. 25 optionu ile anlaşmış adamlar Liverpool ile ama visa sorunu yaşamış galiba
Liverpool Transfer News: PS2m deal agreed for Benfica star Talisca | Football | Sport | Daily Express