Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.471
- 998
- 588
Cok kötü oynadilar. Caner fln vasat.Maci izleyemedim, nasildi Besiktas ?
Talisca muazzam atmis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok kötü oynadilar. Caner fln vasat.Maci izleyemedim, nasildi Besiktas ?
Talisca muazzam atmis.
Puki bey malum şahıs olabilir mi ?
Biz potansiyeli diye Tarık çamdal ara 5 veriyorsak bunlarda 25 veriyor işteGeçen yıl 14 maça ilk 11 çıkmış mesela, verilen para abartı. Gerçi Markovic'e de 25 milyon paund vermişlerdi 3 yıldır katkısı sıfır.
Ne deditaliscanın golü güzeldi de onun dısında gercekten birşey yapmadı yapan diyenler yanlıslıkla barca macına bakmıs olmasın
şenol hocayı dinliyorum simdide acıdım adama ne coşmuş öyle 1 puan alınca hala konusuyor barcayı filan yenip yarı finale cıktı zannetti galiba,yazık
Talisca'nın opsiyonu 25 milyon euro.
1 frikik attı diye adamı dünya yıldızı yaptınız gençler bravo. Boktan orta sahaya karşı iki oyun açtı diye ya da frikik attı diye mi müthiş oldu?
Berbat oynuyor
Yalnız Muslera o golü yemezdi.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Ya cidden salak bunlarŞenol Güneş: ''Ligde galibiyet alamayanların, Şampiyonlar Liginde berabere kalmamızı eleştirmeleri tuhaf.''
Şenol Güneş: ''Ligde galibiyet alamayanların, Şampiyonlar Liginde berabere kalmamızı eleştirmeleri tuhaf.''
O filmin sonu kötü sadece ama çok iyi bir film .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne dedi
Şenol Güneş: ''Ligde galibiyet alamayanların, Şampiyonlar Liginde berabere kalmamızı eleştirmeleri tuhaf.''
Cok kötü oynadilar. Caner fln vasat.
bunlar iki kulvarda gidemezler de bizimkiler tek kulvarda gidebilirler mi ondan şüpheliyim. şampiyonluk bize bağlı yine altın tepsi de sunacaz bu gidişle tinercilerebesiktas iki kulvarda gidemez umarim cikarlar gruptan