16/17 B Grubu 1. Maç | Benfica 1-1 Beşiktaş | M.S | 13 Eylül | TRT 1

Yorumlara bakıyorum da forum antuya dönmüş. Gruptan çıksınlar daha iyi ligden düşerler mi dersin vasat oynuyorlar mı dersin vah vah vah. Burada futboldan anlayan adamların olduğu zamanları hatırlarım.

Abubakar = Emenike hatta onun daha güçsüzü , daha malı

Çok kötü hiç beğenmedim

Çocuk filmi diye izlememiştim güzel mi bari

çok çocuksu değil. yani fantastik bu manada çocuksu diye soruyorsan evet cadı,avcı vb. Fena değil çerezlik işin yoksa izlenebilir film sonu için aynı şeyi söyleyemem çok katakulliye aceleye getirmişler gibi , bir de ayin kısmı var orası çocuksu :D hiç film bulamazsan izle.

böyle salaklık ta olmaz yani 2 milyon euroya kiraladığın futbolcu sana gol atıyor ve galibiyet primini elinden alıyor bir galibiyet daha getirse bedavaya gelecek

O değil de bjk geçen seneye göre güç kaybetmiş Talisca ne kadar yetenekli topçu olursa olsun geçen sene Sosa'nın yaptığı oyun kurucu rolünü üstlenemez o mental yeterlilik yok adamda.Abubakar da Gomez'in tırnağı olmaz Emenikenin biraz yontulmuş versiyonu gibi

böyle salaklık ta olmaz yani 2 milyon euroya kiraladığın futbolcu sana gol atıyor ve galibiyet primini elinden alıyor bir galibiyet daha getirse bedavaya gelecek

Bence yanlış bir mantık Talisca olmasa başka oyuncu gelecekti ve tüm olasılıklar değişecekti.

Kaçıncı kez talisca yetenekli diye yazıldı

Üç kişinin arasından çıkıp bitirici pas falan mı attı

Orta sahada sazı eline alıp takımı ileriye taşıyıp pozisyonlar mı organize etti

Belki abartılı olacak ama

Ben reus ve gotzenin yeni yeni sivrildikleri dönemlerinde bir manchester city maçlarını hatırlıyorum İngiltere de

İkisi City yi madara ettiler

Yetenekli oyuncu benim için budur

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Son düzenleme:
zamaninda hanzo yerine senol hocayi getirseymisiz keske

buyuk hoca futbol bilgisi turkiye'nin ustunde

Kaçıncı kez talisca yetenekli diye yazıldı

Üç kişinin arasından çıkıp bitirici pas falan mı attı

Orta sahada sazı eline alıp takımı ileriye taşıyıp pozisyonlar mı organize etti

Belki abartılı olacak ama

Ben reus ve gotzenin yeni yeni sivrildikleri dönemlerinde bir manchester city maçlarını hatırlıyorum İngiltere de

İkisi City yi madara ettiler

Yetenekli oyuncu benim için budur

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

25 metreden ayak içiyle o şutu çıkarabilen adam yeteneklidir

Geri
Üst Alt