16/17 B Grubu 1. Maç | Benfica 1-1 Beşiktaş | M.S | 13 Eylül | TRT 1

Husumetim yok karbon kağıdıyla kopyalanmış gibi hiç kıpırdamadan gol yiyen ben değilim

Yok abi sadece muslera değil ciddi ciddi var yabancı oyuncular ile ilgili bir derdin belli yani

Bir tek sende değilsin bir iki tane var senin hem cinsinden

Kaleci bu gol yiyecek elbette

Bütün takımın kötü olduğu saldığı dönem üzerinden vurmak en hafif tabir ile art niyetlilik

Adam kaç tane maç aldı neler neler çıkardı

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yok abi sadece muslera değil ciddi ciddi var yabancı oyuncular ile ilgili bir derdin belli yani

Bir tek sende değilsin bir iki tane var senin hem cinsinden

Kaleci bu gol yiyecek elbette

Bütün takımın kötü olduğu saldığı dönem üzerinden vurmak en hafif tabir ile art niyetlilik

Adam kaç tane maç aldı neler neler çıkardı

Son açıklamaları ve tavrından sonra Muslera'ya sevgim kat ve kat arttı

Yalnız gerçekleri de göz ardı edemeyiz

Besiktas kilit isimler kaybetti. Töre, Gomez, Sosa, Ismail... 4 Ilk 11 oyuncusu, Iso disinda da hepsi kilit. Senol disinda, herhangi baska bir hoca olsa, öyle kör yama transferler ile bu takimi ilk 3e sokamazdi kolay kolay. Senol hoca simdiye dek iyi idare etti. Fenerbahce´nin 2002´den sonra tarihinin en kötü sezonunu yasamasi da, bir sans tabi. Aziz Silin bundan sonra zor kurtarir. Galatasaray´i ise bu sene 70 puanin üzerinde göremiyorum.

Hay senolanuzada bsiktasnizada soksunlar nedir bu ya yok şenol gelse o karaktersiz isteniyor burda boş muhabbetler.

Besiktas kilit isimler kaybetti. Töre, Gomez, Sosa, Ismail... 4 Ilk 11 oyuncusu, Iso disinda da hepsi kilit. Senol disinda, herhangi baska bir hoca olsa, öyle kör yama transferler ile bu takimi ilk 3e sokamazdi kolay kolay. Senol hoca simdiye dek iyi idare etti. Fenerbahce´nin 2002´den sonra tarihinin en kötü sezonunu yasamasi da, bir sans tabi. Aziz Silin bundan sonra zor kurtarir. Galatasaray´i ise bu sene 70 puanin üzerinde göremiyorum.

azizin toto zora gelince silah zoruyla gene çıkışa geçer. bunlar desen tutturmuşlar bi şekilde giderler. olan basiretsiz yöneticiler ve geleceği ne olacağı belli olmayan teknik heyetle gene bize olur.
edit. yeni oyuncuların durmu bile belli değil güvendiğimiz az çok tolga ile eren var onlarda ha sakatlandı ha sakatlanacak diye bekliyoruz. 3 yıldır sığır gibi yönetiliyor kulüp biraz direnç göstersek şikeci ikizler yalan olacak ama işte yok

Son düzenleme:
25 metreden ayak içiyle o şutu çıkarabilen adam yeteneklidir

Ben uzun yıllar amatör ve bir dönem yarı profesyonel top oynadım çok frikik golü attım

O zamanlar Beckham hayranıydım ve hep ayak içi ile vuruyordum

Ama benden hiç bir b.k olmadı

Frikik kolay değildir evet

Ama yetenekli olmak için yetmez

İngiltere Milli takımında defansif oyuncu dyer ismi galiba felaket şekilde frikik atıyor ama işte o kadar onun dışında sıradan futbolcu

Tekrar ediyorum Götze ve reus yeni yeni sivrildikleri dönemlerinde İngiltere de City yi ezip geçtiler

Hele şimdi sefilleri oynayan Götze adamlarla kedinin fare ile oynaması gibi oynadı

Yetenek odur işte göze bakmak tek başına maçı alıp koparmak

On kere vurup belki iki üç sefer girecek her kalbur üstü kalecinin çıkarabileceği gol atmakla olmaz o işler

Renato sanchez adam hemen göze battı avrupa Şampiyonasında

Son düzenleme:
Senol Günes Terim´den sonra gelmeliydi, ama akil eden olmadi.

trabzonda değilmiyid? ya da başı bi şekilde bağlıydı adamın. kaldıki hatırlarsan farklı sevdalarımız vardı td tercihinde üstelik ts pilot kulübümüz gibiydi olmazdı yani

Son açıklamaları ve tavrından sonra Muslera'ya sevgim kat ve kat arttı

Yalnız gerçekleri de göz ardı edemeyiz

Etmiyorum zaten

Hatalı goller yediği oluyor ve evet yan topları çok çok iyi değil

Ama hala kötü bir sezon üzerinden art niyete kaçıyor

O zaman buyrun geçmişe gidelim çok önemli iki maç

Süper finalin finali ve Schalke şampiyonlar ligi deplasmanı

İki maçı da muslera aldı birinin sonunda efsane bir kupa diğerinin sonunda şl çeyrek final

Etmiyorum zaten

Hatalı goller yediği oluyor ve evet yan topları çok çok iyi değil

Ama hala kötü bir sezon üzerinden art niyete kaçıyor

O zaman buyrun geçmişe gidelim çok önemli iki maç

Süper finalin finali ve Schalke şampiyonlar ligi deplasmanı

İki maçı da muslera aldı birinin sonunda efsane bir kupa diğerinin sonunda şl çeyrek final

Schalke maçında abartılacak derecede iyi oynamadı

Süper kupa finalinde haklısın

şu bjkye karşı vodafone arenada nolur dersiniz bizim maç ? 2 takımında defanslar berbat

azizin toto zora gelince silah zoruyla gene çıkışa geçer. bunlar desen tutturmuşlar bi şekilde giderler. olan basiretsiz yöneticiler ve geleceği ne olacağı belli olmayan teknik heyetle gene bize olur.
edit. yeni oyuncuların durmu bile belli değil güvendiğimiz az çok tolga ile eren var onlarda ha sakatlandı ha sakatlanacak diye bekliyoruz. 3 yıldır sığır gibi yönetiliyor kulüp biraz direnç göstersek şikeci ikizler yalan olacak ama işte yok

Takim Bruma ve Tolga sayesinde mental anlamda iyi seviyede, bir umut var. Tolga olmasa Kayserispor macinda en az 3 gol görürdük kalemizde. Orta sahayi ayakda tuttu. Yoksa Gakkumba aldigi her topu ceza sahasi icimize kadar tasiyor bos alani buldu mu. Her mac orta saha direncini Tolga tutamaz, pestili cikiyor cocugun. Güzel duran seyler ver oyunumuzda, ama bu takim bir iki puan kaybi üst üste ile, cok ciddi cökebilme tehlikeyi tasiyor.

Aziz dicki tuttu sonunda. Dick resmen bir gecen sene bizdeki "Büyük Mustafa" etkisini yaratti. Aziz Silin bir ihtimal ayakda tutabilir, ama sanmiyorum. Takim artik dagildi pisko acidan, ve Volkan disinda takim icinde aidiyet, adanmislik tasiyan oyuncu da kalmadi.

Son düzenleme:
Beşiktaş gayet diri ve hırslıydı maç boyunca. Bizde olmayan bir şey = hırs.

5. Hafta Vodafone Arena'da Beşiktaş'a karşı şansımızın pek olduğunu düşünmemeye başladım. Hayırlısı.

Amma abarttınız be, kendinize gelin biraz.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Beşiktaş'a dair beğendiğim ve bizde de olmasını istediğim şey rakibin oyun kurmasına kolay izin vermeyip pırpır oyunculara karşı yamulmamaları oldu. Benfica en iyi gününde değildi belki ama yine de hakkını vermek gerekir Beşiktaş orta saha ve savunma oyuncularının. Biz bu alanlarda çok eksiğiz. Haddinden fazla ağır kalıyoruz savunmada. Bunu düzeltebilir miyiz bilmiyorum ama sezonumuzu belirleyecek hususlardan biri bence.

Gerçi golü hediye ettiler o da ayrı bir mevzu. Sanırım Türk futbolunun makus talihi böyle garip golleri yemek. Bizim oyuncular kalitesiz deyip yabancı getiriyoruz ama onlar da bize uyuyor :D

Schalke maçında abartılacak derecede iyi oynamadı

Süper kupa finalinde haklısın

Neeey

Adam Schalke bastırdığı anlarda neler çıkardı

Aha bir örnek daha

Drogbanın ilk Akhisar maçı şampiyonluk yolunu açan

O maçta neler çıkardı hele bir kurtarışı vardı her kaleci çıkaramaz

Bir kaleci için önemli olan iki şey vardır

Çubukluk yani yerdeyse hemen ayağa kalkabilmesi ve çok iyi refleksler

Bu ikisi muslera da çok iyi

Yan Top çok önemli değil sonuçta ilk olarak defansın işi