16/17 B Grubu 3. Maç | Napoli 2-3 Beşiktaş | M.S | 19 Ekim

Neapel: Reina - Ghoulam, Koulibaly, Chiriches, Maggio - Hamsik, Jorginho, Zielinski - Insigne, Mertens, Callejon

Senol untanmasa kaleye bir tane daha kaleci koyacakmisti. Iyi korkmus dunyanin en iyi takimi :asd22:

150m'luk Talisca yedeklerde degerine deger katiyor :D

besiktas bu kadroyla puan alirsa napoli teknik direktörü intihar etsin bu ne lan böyle :D

3 kısa ve çabuk forvet daha ters gelebilir Beşiktaş'a yalnız. Bruma'nın bunlara yaptıklarını gördükten sonra :)

Beşiktaş hakikaten rezil kadroyla çıkmış Talisca, İnler kesinlikle oynamalıydı.

Napoli forvetsiz çıkıyor maça ama gol vuruşu olan oyuncular var ileri üçlüde Callejon Mertens İnsigne hiçbiri tam forvet olmasada gol vuruşları var tahminim 3-0 Napoli alır.

Chiriches bizde olsaydı keşke

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forumda sıkıntı var galiba :) giriş yapıyorum giriş yapılmamış görünüyor sonra F5 yapıyorum çevrimiçi oluyorum.Konuya giriyorum yine aynı şey oluyo :D sertifika alınmış ondan oluyo sanırım

Forumda sıkıntı var galiba :) giriş yapıyorum giriş yapılmamış görünüyor sonra F5 yapıyorum çevrimiçi oluyorum.Konuya giriyorum yine aynı şey oluyo :D sertifika alınmış ondan oluyo sanırım

ctrl - f5 yap daha düzenli ama hala sıkıntı var 1-2 güne düzelir.

Ahaha turgay demir aspora telefon ile baglandi. Italya cok tehlikeli yer , garip yer korkulacak kadar varmis falan diyor. Makattan soluyor resmen...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yedir Italyan sausage'i Napoli

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fena başladılar erken gol gelirse fena şeyler olabilir

Geri
Üst Alt