16/17 B Grubu 3. Maç | Napoli 2-3 Beşiktaş | M.S | 19 Ekim

Ohhh net pozisyonu yedi yan hakem napoli nin. Ofsayt değildi

Ne biçim korner atıyor yaw

Diğer büyük takımalrdaki kalecileri üst üste koy, kendi saayıları ile çarp Muslera'nın küçük ellerinin serçe parmağı etmezler.

Bu kadar rezil korner kullanilmaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

ben ömrümde böyle bal görmedim ya. real madridi yenerken bile sneijder %200lük golü kacirmisti, drogba atmisti ofsaytti. her geldikleri gol oldu.

Vay arkadas uefa seviyesinde bile bir mac olmadi

Sl'nin degismesi lazim. Bu ne rezil kalitedir

Napoli'nin kaleci cuval gibi

Napoli berbat evet ama 8tasta acayip ballı.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dzemaili denen futbolcu bozuntusu bunlar için 86 maç oynamış vay anasını

8tas bu maci alirsa gruptan cikar

Bizim prandelli döneminde oynadığımız gibi korkak futbol oynuyor. Biz en azından Avrupa devlerine karşı böyle oynuyorduk. Adamlar Napoli'ye karşı, bu kadar kendini ezdirmezsin be bir takıma karşı şansa iki gol attın ama 12 tane korner kullandı rakip tamamen tesadüf yani şu skor normalde maç 4-0 falandı şu anda

Cidden Kerim Frei gibi bir oyuncuyu hic kullanmamak tam bir aptallik. Yazik oluyor cocuga.

Bjk bu maci alirsa bizim maca kadar futbol programlarini izlememek lazim. Yalamasyon olacaktir...

O gazla hafta sonuda yenerler

Napoli senin agzina sicayim bu nasil bir defans?!

Son düzenleme:
italya'da neden 78 sezondur juventusun sampiyon oldugunu bir kez daha görmüs olduk.

Kerim frei damı topcu oldu ? ???

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CL yi alacak hali yok Bjk'nin, o yuzden gidebildikleri kadar gitsinler istiyorum. Bu maci da alsinlar haliyle. Ligde zorlanmalari icin avrupada ilerlemeleri lazım.
Onun disinda da ulke puani için de yurusunler biraz. Umarim skoru korurlar ikinci yarida. Napoli topla iyi oynuyor ama sonuca etkimiyor bu oyun, Bjk akilli oynar ise 3 puanla dönebilir. Ilk yarida Tolgay'i biraz etkisiz buldum, Inler ile değişebilir ilerleyen dakikalarda.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bjk bu maci alirsa bizim maca kadar futbol programlarini izlememek lazim. Yalamasyon olacaktir...

O gazla hafta sonuda yenerler

Napoli senin agzina sicayim bu nasil bir defans?!

Bence 3 2 kaybetseler bile 8tasi dunyanin en iyi takimi ilan ederler.Italya'da Napoliye kok sokturduk son anda elimizden kacirdik falan zirvalar dururlar

Geri
Üst Alt