16/17 B Grubu 4. Maç | Beşiktaş 1-1 Napoli | M.S | 1 Kasım | TRT 1

Chedjou yerine Koulibaly iyi gider.

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Sundan iyice emin oldum oda bizim ne Italyan oyuncu nede hoca getirmememiz lazim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Napoli'li oyuncularin Turkiye'nin Barcelona olarak adlandirilan takimi Besiktas ile oynadigi icin ayaklari tir tir titriyor, dunya'nin sayili forvetlerinden olan Cenk oyuna girince, tamamen heyecan'dan Napoli savunmasi konsantrasyonu kaybetti.

Vida'yi isteruk stoper icin

Gaddar yuzlu kuzey oyuncusu

Sundan iyice emin oldum oda bizim ne Italyan oyuncu nede hoca getirmememiz lazim

Duyanda getirilen onca İtalyan oyuncu dan elimiz yandı sanar :D (1x Kaleci hariç hiç yoktu galiba)

Getir bakam DeRossi, Verrati yahut Marchisio ortaya... Yahut Barzagli, Bonucci... İşler mi işlemez

Son düzenleme:
2012-2013'teki Galatasaray hem bu Napoli'yi hemde kargalari ust uste koyup hoplatirdi

Ah ahhh ozledim lan

Simdi Basaktan korkar olduk

Napoli her hücumda alleyoop deneyen basketbol takımı gibi. Topu alan ara pası atma derdinde. Hiç bir hücumunda bir senkronizasyon yok.

Napoli 15 dakika gösterdi kendini sonra maç orta oyununa döndü.

Duyanda getirilen onca İtalyan oyuncu dwn elimiz yandı sanar :D

Getir bakan DeRossi, Verrati yahut Marchisio ortaya... Yahut Barzagli, Bonucci... İşler mi işlemez

Onlari getiremeyecegimize gore geriye kalan Italyan oyunculari ahmet mehmet seviyesinde Ulu Arif

Gabbiadini oynadiği müddetçe gol mucize. Mertensi sok lannnn su mali izlerken gözlerim kanadı.

Amma abarttiniz kardesim :D
her şey ortada abartı yok ilk maçta mal gibi geri pas yapıp abubakara gol attırdılar bu maçtada zenci kazma stoperleri atibaya asist yapıp alda at dedi bu tarz hataları bizim defans bile yapmıyor beşiktaşın gurubu beklediğimden de dandikmiş bu sene bu guruptan çıkamazsa karga 100 sene daha çıkamaz

Gabbidiani çalışkan ama oyun görüşü forvet sınıfı.

Umut Bulut'un üst versiyonu bir tip.

Peste bu mal insignenin kulagindan tutup kadro disi birakiyordum hep, oyun gorusum cok iyi allah kahretmesin.

Malin onden gideni bunlar ailecek.

fm'de napoli ve chelsea ile sirasiyla kariyer düsünüyorum. oscar willian ve insigneyi hemen satarim :hat:

Napoli bu kafayla golde yer gider buradan.
Çünkü tek bildikleri kale arkasına aşırtma yapmak . Ulen koordineli olarak toplu halde gelse atacaklar .

bu napoli bize az kazık sokmadı transferde lorik cana pandev cemali ! kazma oyuncularıyla ünlü bir takım napoli bedava oyuncu verse şüpheyle bakacaksın

Geri
Üst Alt