- 27 Ocak 2010
- 59.388
- 31.005
- 3.523
forum kariyerimde ilkkez yanıldığını görüyrum Hakan. üzüldüm bu duruma açıkcası bir efsanenin sonu...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gladbach maçına geçelim.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Malmisinforum kariyerimde ilkkez yanıldığını görüyrum Hakan. üzüldüm bu duruma açıkcası bir efsanenin sonu...
forum kariyerimde ilkkez yanıldığını görüyrum Hakan. üzüldüm bu duruma açıkcası bir efsanenin sonu...
Bal top 3 listi guncelleme vakti geldi
Hamza Balı >Senol Balı >Terim Balı
Alakasi bile yok. Burada nasil Istanbul disinda yasayanlar memleketinin takimlarinin maclarina gidiyor ve izliyor ise benim olayim da ayni. Memleketimin takiminin maclarini takip etmek kadar dogal birsey yok diye düsünüyorum.P. Perke vakası yaşanıyor dediğimizde bizi linç edenler olmuştu.
kewelllllllllllkargalar o sogukta ukraynada kievi yenecek öylemi ne yiyip içiyorsunuz siz
Keşke bizim de böyle başarılar yakalayan bir takımız olsa.
Kıskanıyor insan.
~Pablo Emilio Escobar Gaviria~
Alakasi bile yok. Burada nasil Istanbul disinda yasayanlar memleketinin takimlarinin maclarina gidiyor ve izliyor ise benim olayim da ayni. Memleketimin takiminin maclarini takip etmek kadar dogal birsey yok diye düsünüyorum.
Futboldan anlayan 1 renkdash
Futboldan anlayan 1 renkdash
Niye kizayim ki. Pek ilgimi cekmiyor PTT maclari, ara sira izlerim ama öyle siki takipcisi degilimdir.Adanaspor veya Adana Demirspor'u önersem bana kızar mısın?
Niye kizayim ki. Pek ilgimi cekmiyor PTT maclari, ara sira izlerim ama öyle siki takipcisi degilimdir.