16/17 ÇF M:1 | Bayern Münih 1-2 Real Madrid | MS | 12 Nisan | Tivibu Spor 2

Valla benim UCL için 2 favorim karşılaşıyor ilginç maç olacak bari en azından Final Yarı Final'de filan karşılaşmış olsalardı ...
Benim final icin favorim Juve rdas... Juvenin karsisindada Real olur diye dusunuyorum ama Munich i bu sezon iyi oynadiklari macta hic izlemedim. Bakalim neolacak

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Münih'in teknik direktörü hıyarın teki ama yine de kazanırlar.

Benim final icin favorim Juve rdas... Juvenin karsisindada Real olur diye dusunuyorum ama Munich i bu sezon iyi oynadiklari macta hic izlemedim. Bakalim neolacak

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Yani şu anki formlarıyla Münich Real'in belki önünde gibi Juve Real Munich arasında olur final büyük ihtimal ile

Robert Lewandowski, sakatlığı sebebiyle Real Madrid maçında forma giyemeyecek. (Bild)

Haaydaaa kötü oldu sakatlık.

{taptap}

Forvette muller oynarsa gol mol atamazlar.

Dünkü kupon da ms 1 almıştım Lewo'nun yokluğu kötü oldu ama Robben'e güvenim tam

Bayern'de Hummels + Lewa
Real'de Pepe + Varane
yoklar

Realde Modric ve Ramos sari görürlerse 2. macta cezali olacaklar (Ramos cok ama cok önemli, Lewanin yoklugu az da olsa iyi olacak kendisi icin)

#BayernMünih XI: Neuer, Lahm, Boateng, Martinez, Alaba, Xabi Alonso, Vidal, Thiago, Robben, Ribery, Müller

#RealMadrid XI: Navas, Carvajal, Ramos, Nacho, Marcelo, Casemiro, Kroos, Modric, Bale, Benzema, Ronaldo

Lewa cok onemliydi, mullerle olmaz o is. Real kaybetmez.

Geri
Üst Alt