16/17 ÇF M:2 | Barcelona 0-0 Juventus | MS | 19 Nisan | Tivibu Spor 2

Juventus galibiyeti koparabilir.

4-0
5-1
6-2

Hiç farketmez ulan!!!

2017'de bircok olumsuz gelisme olmusken ve daha da olmasi muhtemelken ustune bir de Arda'nin CL kupasiynan kanal kanal gezmesini hic cekemem valla.Barcali renktorlarim da bana katilacaktir bu hususta.

2017'de bircok olumsuz gelisme olmusken ve daha da olmasi muhtemelken ustune bir de Arda'nin CL kupasiynan kanal kanal gezmesini hic cekemem valla.Barcali renktorlarim da bana katilacaktir bu hususta.
rakı içek imparator

Hakemlere bağlı İspanyol lobisi devreye girerse Barça'yı çıkarırlar

yavaşşş Psg yok karşında o salak takım bugün 2-0dan maç veriyordu Metze Juve eler muhtemelen kazanırsınız ama Juve öyle 4-5 yemez hele Katalanlardan hiç yemez

İlk 20 dakikada 1 gol gelirse 2. golü Nou Camp atar 3.gol kendiliğinden gelir renkdaş by Enrique.

Barcalilar ile yarin maci beraber izleyelim bari, galiba soyle bir goruntu ortaya cikiyor ozaman:

tumblr_ljh0puClWT1qfkt17.gif

Barcaya gönül vermiş arkadaşların Madrid tutumunu görünce juventus'a barcelona karşısında başarılar diliyorum.

1 maçlık sizinleyim
Yoksa hiç sevmiyorum sizi italya'nın şikecileri

TapaTalK

3 adet bedavadan penaltı ve 2 adet ofsayt gol sonucunda 5-0 ile Şanlı Barça'mız güle oynaya turlayacaktır.

6-2
5-1 skorlara 10 ar lira atıp zenginliğe ilk adımı atabilirsiniz.

tezgahci ispanyol takimlarinin basliklarini forumumuzdan men edelim

hakemi de arkamıza aldık mı italyan fanboileri 4 farkla evlerine yollarız ;)

4-0 ile 5-1 arasında kararsız kaldım ama 5-1 daha yakın geliyor.

Juve turlar imkanı yok Barça'nın bu Juve'ye 4-5 gol atmasına

Barcelona bırak 4-0ı maçı bile kazanamaz. Juventus bu sene mükemmel. Kupanında favorisidir bence.

Geri
Üst Alt