16/17 ÇF M:2 | Barcelona 0-0 Juventus | MS | 19 Nisan | Tivibu Spor 2

Barca msn dışında fazla bir özelliği yok

Stoperleri idare eder, bekler vasat üstü (alba eskisi gibi değil)

Orta sahada doğru dürüst topçuları yok iniesta dışında. O da yaşlandı

Kroos Pjanic Thiago filan tam barcaya göre topçulardı

Gidip mal mal transferler yaptılar

Orta saha harbi çökük. Beklerden de katkı gelmiyor Alves gidince yerine adam almadılar, Alba fena değil de o da çok üst düzey değil bence. Çok izlemedim de Rakitic çok ciddi gerilemiş, İniesta yine fena değil ama o da eskisi gibi değil. Barca'nın işi zor bence piyasada olan topçuları kaptılar zaten Kroos, Modric, Thiago, Pogba bunları satın alamazlar denkleri yok çünkü. Fabregas'ı da göndermek aptallıktı bence.

Ronaldo'ya laf cakmadim, yaptigi iste mukemmel. Onun kadar iyi golcu yok. Ama Messi'nin yaptigi is daha ozel ve gol atmayinca nedense yaptigi seyleri gormezden geliyorsunuz.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk
Yaptığı şeyler inanılmaz kimse inkar edemez ama

Bugün kayboldu juve savunmasında
Efsane'yi yavaş yavaş kaybediyoruz kabul edelim. 2 şut denedi içine sabri kaçmış sanki
Koşacak hali yok
Eskiden neler yapardı

Ne kadar Madrid sempatizanı olsam da üzülüyo insan

TapaTalK

fatih_terim.jpg

hakem maalesef güzel yönetti, keske dünkü şikeci olsaydi

Hadi evinize sizi gidi UEFALONA'lılar sizi herkesi Paris SG gibi mi zannettiniz.

Ben iki maçta da Messi'yi beğendim, şutları klasına yakışmadı belki ama Barça'da bir şeyler yapmaya çalışan nadir oyunculardandı iki maçta da.

Ronaldo artık tamamen bir son vuruşçu olmuş, son vuruş açısından şuan Messi'den çok daha üstün ama oyun içinde hiç yok gibi son zamanlarda izlediğim maçlarda. Eskiden böyle değildil. Çok gol atıyor ama göze hoş gelecek iş yapmıyor ama gol attığı için hiç belli olmuyor. Ama atmadığı maçlarda da cidden çok kötü gözüküyor.

Beyinsiz Barcelona bir tane atamadi . Hirsizlar parami caldi !

Gun gala madrıdlılerin günüdür

Geri
Üst Alt