16/17 ÇF M:2 | Beşiktaş (6) 2-1 (7) Olympique Lyonnais | MS | 20 Nisan | TRT 1

Lyon çok daha iyi oynuyor. Lacazette'nin sırtı dönük oyunu harika. Tolisso zaten orta sahada fark yaratıyor. Orta sahalarındaki Tousart denen çocuğu beğenmedim bir tek. Yerine Fekir oynasaymıs farklı olurmuş. İki beki de vasat.
Bjk'de Oğuzhan dökülüyor, Quaresma hemen hemen hiç yok, Atiba vasat, Mitrovic saatli bomba. Şu ilk yarının 1-1 bitmesi Bjk için şans.

bu tolisso cok iyi topcu kac paraki acaba bunun oluru selcukla tolga hıyarını versek olmazmi

Oğuzhan çıkarsa belki bir nebze düzelirler adam bildiğin bizim casper ama stoper ikilisi de güven vermiyor hiç Beşiktaş'ın bu turu atlaması hele şu haliyle büyük bal olur.

Diregin ic tarafindan o top nasil cikti hayret edilecek bir durum

Sorma lacazette gol diye koştu bir baktı top direğe çarpıp dışarı çıkmış.Beşiktaşa karşı yerden hızlı oynasalar şuan 3 tane bulmuştu lyon ama ısrarla kanat akını yapmaya devam ediyor.Birde 8taş 35'den sonra baya yoruldu gibi geldi bana sanki

Amaaa Oğuzhan 35 milyon Euro
Cenk tosun 23 milyon Euro

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Lyonun goller erken gelsin ki istenmeyen olaylara tanık olalım. 50ye kadar bir gol inş.

1-2 olursa devamı gelir hemen sahaya inerler.

Fabri sicacak bence yine bakalim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çok şanslı takım bunlar ya

Gonalons müthiş topçu ilk maç olmaması çok etkilemiş takımı. Çok ucuz sarı kart verdi ama hakem. Oğuzhan da bizim hiçbir işe yaramayan Selçuk kadar bile oynamadı bu sene çok maçını izledim. Lacazette şutu gol olmaması Şenol güneş bali

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fb baskette bjk futbolda gs floryada mangalda!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Azili sneijder muhalifi olarak, hangi kafa ile taliska malini sneijder le bir tutuyorsunuz? Trollugunde bir siniri var. Talişka denilen çapsiz ancak 8tasta yildiz olur bir buyuk takimin top toplayicisi yapmazlar bu mali.

Geri
Üst Alt