16/17 ÇF M:2 | Beşiktaş (6) 2-1 (7) Olympique Lyonnais | MS | 20 Nisan | TRT 1

Qü7 tam cöp

Sent from my iPhone using Tapatalk

Roma nasıl eleyemedi la bunları. Favre hocam da ligde fark attı bunlara

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Q7 adamdir

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lyonun defansi bizimkiyle yarisir mallikta

Su q7yi niye çıkartmıyor bu mal. Daha kaç topu pij edecek.

Kurt kocadıysa kocadı diceksin savunmucaksın kalsın demiceksin kocamıs kurdun bize faydasi yok
Lan 35 yasindaki gotu donmeyen pirlo gelir mi gelsin diye 2 sene once gotunuzu yirtiyordunuz.
Kodugumun yerinde sanki oyunculari calistiriyormusuz gibi bok atip durun az gotunu kaldirinca 10 sayfa ovup duruyorsunuz.
Su oyuna takim olarak bakin oguzhan, atiba defnsif oynuyor talisca serbest baslarinda 2 senedir senol. Sende ne var 6 tane hoca degismissin. Sneijder kotu, bruma kotu, herkes kotu. Lan musleraya bok atan adamlarsiniz daha ne diyeyim.
Ayni boku meloya yaptiniz 35 yasindaki atibaya elle beni yala beni yapiyorsunuz.

Uzakta atibayi mi dilliyon, taliscayi mi elliyon ne yaparsan yap karsilastirmayi kes

90 da lyon atar

Lan 35 yasindaki gotu donmeyen pirlo gelir mi gelsin diye 2 sene once gotunuzu yirtiyordunuz.
Kodugumun yerinde sanki oyunculari calistiriyormusuz gibi bok atip durun az gotunu kaldirinca 10 sayfa ovup duruyorsunuz.
Su oyuna takim olarak bakin oguzhan, atiba defnsif oynuyor talisca serbest baslarinda 2 senedir senol. Sende ne var 6 tane hoca degismissin. Sneijder kotu, bruma kotu, herkes kotu. Lan musleraya bok atan adamlarsiniz daha ne diyeyim.
Ayni boku meloya yaptiniz 35 yasindaki atibaya elle beni yala beni yapiyorsunuz.

Uzakta atibayi mi dilliyon, taliscayi mi elliyon ne yaparsan yap karsilastirmayi kes

Kudur

Kaçırdıkları dördüncü net pozisyon

Ben yatıyorum ya banane anasını satayım kim elerse elesin.

O degil gören diyecek takim muazzam bir tek Sneijder kötü.

Bu leslerin arasinda en iyisi Sneijder yine .

Sikindirik sneijder muhabbetinize bir son verin de Lyon için ellerinizi semaya kaldırın arkadaşlar.

Alnitak Alnilam Mintaka

Geliyo

Geri
Üst Alt