- 3 Temmuz 2012
- 137.951
- 86.827
- 5.338
Qü7 tam cöp
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Talisca yaza epl yapar banko
5-1.5=3.5
O da Leşcuk'un aldığı para
Seneye de bunlarda
Lan 35 yasindaki gotu donmeyen pirlo gelir mi gelsin diye 2 sene once gotunuzu yirtiyordunuz.Kurt kocadıysa kocadı diceksin savunmucaksın kalsın demiceksin kocamıs kurdun bize faydasi yok
Lan 35 yasindaki gotu donmeyen pirlo gelir mi gelsin diye 2 sene once gotunuzu yirtiyordunuz.
Kodugumun yerinde sanki oyunculari calistiriyormusuz gibi bok atip durun az gotunu kaldirinca 10 sayfa ovup duruyorsunuz.
Su oyuna takim olarak bakin oguzhan, atiba defnsif oynuyor talisca serbest baslarinda 2 senedir senol. Sende ne var 6 tane hoca degismissin. Sneijder kotu, bruma kotu, herkes kotu. Lan musleraya bok atan adamlarsiniz daha ne diyeyim.
Ayni boku meloya yaptiniz 35 yasindaki atibaya elle beni yala beni yapiyorsunuz.
Uzakta atibayi mi dilliyon, taliscayi mi elliyon ne yaparsan yap karsilastirmayi kes
Nd kudurcam lan sneijder sozlesme sonuna kadar kalacak sen gitsin diye kuduracan karsilastirip duracaksin.
Lan 35 yasindaki gotu donmeyen pirlo gelir mi gelsin diye 2 sene once gotunuzu yirtiyordunuz.
Kodugumun yerinde sanki oyunculari calistiriyormusuz gibi bok atip durun az gotunu kaldirinca 10 sayfa ovup duruyorsunuz.
Su oyuna takim olarak bakin oguzhan, atiba defnsif oynuyor talisca serbest baslarinda 2 senedir senol. Sende ne var 6 tane hoca degismissin. Sneijder kotu, bruma kotu, herkes kotu. Lan musleraya bok atan adamlarsiniz daha ne diyeyim.
Ayni boku meloya yaptiniz 35 yasindaki atibaya elle beni yala beni yapiyorsunuz.
Uzakta atibayi mi dilliyon, taliscayi mi elliyon ne yaparsan yap karsilastirmayi kes