16/17 ÇF M:2 | Beşiktaş (6) 2-1 (7) Olympique Lyonnais | MS | 20 Nisan | TRT 1

Aga kızmayın da Talisca'nın bugün oynadığı topu bizim Sneijder'in 5 senedir oynadığını görmedim. Zorluk derecesi yüksek maçta adam koydu ağırlığını. Oğuzhan 1 kere sektirmiyor yalnız zor maçsa Beşiktaş 10 kişi her zaman. Lacazette niye çıktı anlamadım, herkes gol kaçırdı falan diyecekte adam defans arkasına kaçarken ofsayta düşmüyor hiç. İlk dokunuşu çok iyi, top sürüşü iyi. Şutları da iyi aslında ama şanssızdı herif. Adam Lyon'un çok üstünde lan niye hala transfer etmediler enteresan.

Diakaby bitane kafa golü atmasa yazık olacak.
Çok üzüldü çocuk

DURSUN İSTİFA!

Bu zenci stoper kardes de hep kacirdiktan sonra ayni sekilde cildiriyor

Penaltılara kalınırsa Beşiktaş turu geçer

Lyon'un kalecisi tam bir çöp

Mal falan ama lacazetteyi cikarmazdim ben olsam mallik cikarmak araya giriyor bitiriciligi bok gibi olsada araya bir yere sikistirirdi

Yine kafayı vurdu herif. Hepsine vurdu saçma sapan yerlere de olsa :)

Ulan yeterrrrrrrrrrrr ayıp beeeeeeeee

Diakaby kafa vuruşu yapamıyor. Bu kadar etkisiz elemanı nasıl toplamıslar

Gesendet von meinem HTC 10 mit Tapatalk

Bizimkiler son 3 maç bu kadar pozisyona giremedi

Yığaaaaaaaaaaaaaaa

Bu Diakhaby ne ayak ya bir kafayla düzgün vuramadı

Ceza sahası içinde lyon un 19 sutu varmış bu nasıl maç

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Penaltılara gitmesi olası.
Lacazettenin çıkması isabet oldu bu yüzden.
Penaltıyı da direğe vururdu

Alnitak Alnilam Mintaka

Biraz agir ol renktas, karsisinda lyon bi juventus karsisinda ciksin gorum onu

abartmayin, sneijder iyi kotu bu yil ama sneijderin yaptiklari bu cingene ile karsilastirmak sacmalik

Aga kızmayın da Talisca'nın bugün oynadığı topu bizim Sneijder'in 5 senedir oynadığını görmedim. Zorluk derecesi yüksek maçta adam koydu ağırlığını. Oğuzhan 1 kere sektirmiyor yalnız zor maçsa Beşiktaş 10 kişi her zaman. Lacazette niye çıktı anlamadım, herkes gol kaçırdı falan diyecekte adam defans arkasına kaçarken ofsayta düşmüyor hiç. İlk dokunuşu çok iyi, top sürüşü iyi. Şutları da iyi aslında ama şanssızdı herif. Adam Lyon'un çok üstünde lan niye hala transfer etmediler enteresan.

Geri
Üst Alt