Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 82.929
- 44.028
- 4.333
Italyaya kiraya gondermedikten sonra bizim altyapi hocalari sayesinde yetenegi varsa da korelir eray gibi bisey olurmikoviç de onun yedeği olacak.mikoviç inşallah yeni muslera.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Italyaya kiraya gondermedikten sonra bizim altyapi hocalari sayesinde yetenegi varsa da korelir eray gibi bisey olurmikoviç de onun yedeği olacak.mikoviç inşallah yeni muslera.
Yav Sneijder Akhisar'a falan anca hazırlıyor o pozisyonları neyse ki seneye alamayacaklar bu Talisca'yışunun kafasını yaşıyorum, maçın bir saatini izledim sahada iki boşa giden Dribbling, iki üç kanat değiştiren pas ve beşiktaşın bu bir saatlik dilimde ki en net pozisyonunu maximum 10 metreden kaçırdı hemde bomboş pozisyonda
Sneijder bile rezil hali ile ne pozisyonlar hazırlıyor
Kedi avatarını seningecenin kazananı kırmızı saçlı ve maviş lensli abla, lyon ve trt.
kırmızı saçlı abla reiz sağlam facebook ve twitter profil fotosu kastı
Üzgünüm su anda ������
yav kardeşim talisca kötü bir futbolcu değil ama o kadar şişiriliyor ki insanın aklı almıyor. Rakip dalga dalga geliyor, kendi sahanda gole ihtiyaçın var göklere çıkarılan talisca piyasada yok. İyi oyuncu vardır ama birde özel oyuncu vardır, özel oyuncu böyle maçlarda koparır maçı öyle iki boşa giden Dribbling ve bir kaç tane kanat değiştiren paslar ile özel oyuncu olunmaztalisca'nın penaltılarla kaybedilmesinde ne etkisi var da talisca diyenler nerde zaaa diye ergence mesajlar yazılıyor. adam 2 golü atmış, üstüne gayet de güzel penaltı kullanmış. iyiyse iyi deyin geçin, yoksa komik duruma düşüyorsunuz
Talisca şu anki formuyla S10'u donunda sallar taraftarız diye objektif davranmaktan vazgeçmeyelim.
NTVSpor'u açtım güntekin ağlar diye ama yok yayında
Sinan Engin'le Erto'yu görmek isterdim şuan ağlıyolardır kesin![]()