16/17 ÇF M:2 | Beşiktaş (6) 2-1 (7) Olympique Lyonnais | MS | 20 Nisan | TRT 1

şunun kafasını yaşıyorum, maçın bir saatini izledim sahada iki boşa giden Dribbling, iki üç kanat değiştiren pas ve beşiktaşın bu bir saatlik dilimde ki en net pozisyonunu maximum 10 metreden kaçırdı hemde bomboş pozisyonda

Sneijder bile rezil hali ile ne pozisyonlar hazırlıyor
Yav Sneijder Akhisar'a falan anca hazırlıyor o pozisyonları neyse ki seneye alamayacaklar bu Talisca'yı

Ama en güzeli bize fransız takımı gs yehahaha diyen ezik tinerciler bir fransız takımına elendi. Konuda 226 misafir var. Hoşgeldiniz tiner koklayan kuşlar hoşgeldiniz

C940EEGWAAE5nlk.jpg

1 GSC klasiği ne denirse tersi çıkar. Hepimiz bunu bildiğimiz için penaltılarda bjk alır dedik. Bence sinan engin forumu olarak ad değiştirelim

NTVSpor'u açtım güntekin ağlar diye ama yok yayında

Sinan Engin'le Erto'yu görmek isterdim şuan ağlıyolardır kesin :D

Keyfimiz yerine geldi vallah

Hafta sonu da biz fenere koyalim cifte bayram yasayalim

Böyle maçın gelmisini geçmişini seveyim önce Lacazette denen malın sonra Jallet denen çakma Johny Sinsin gotune koyayim kalpten gidiyordum aq

şaka maka cidden final görme şansları vardı az da olsa bu kadroyu bir daha yakalayamazlar talisca paraları yetmez Q7 atiba oldu 35 bırakma zamanları geldi

Güzeeell, Lyon penaltıyı kaçırdıktan sonra sinirlenip kapattım. Güzel haberi şimdi aldım. Geberin üzüntüden.

Milan-Bologna (Italya)
Hertha-Dortmund (Almanya)
Leeds-Arsenal (Ingiltere)
Mallorca-Madrid (Ispanya)

Son 10 mac namaglup sekilde 2 avrupa kupasi ...

17 sene gecti dogru ama 2000 degil 1900 senesinde de kazanilmis olsa bu basarinin yanina bile yaklasilamaz

talisca'nın penaltılarla kaybedilmesinde ne etkisi var da talisca diyenler nerde zaaa diye ergence mesajlar yazılıyor. adam 2 golü atmış, üstüne gayet de güzel penaltı kullanmış. iyiyse iyi deyin geçin, yoksa komik duruma düşüyorsunuz
yav kardeşim talisca kötü bir futbolcu değil ama o kadar şişiriliyor ki insanın aklı almıyor. Rakip dalga dalga geliyor, kendi sahanda gole ihtiyaçın var göklere çıkarılan talisca piyasada yok. İyi oyuncu vardır ama birde özel oyuncu vardır, özel oyuncu böyle maçlarda koparır maçı öyle iki boşa giden Dribbling ve bir kaç tane kanat değiştiren paslar ile özel oyuncu olunmaz

Yine 8 tane yemişler sonuçta biri maç içinde yedisi penaltıdan

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

talisca ve sneijder bir tutmak cok aklima uymuyor.
Sneijder ile talisca arasinda 7-9 yas farki var galiba, ve sneijder bir yildiz. talisca suanki formu iyi, ama abartiniz kadarda degil kardesim. real ve juventus karsida bunlari yapabilirmi? lyon iyi takim ama sunuda bilmek lazim lyonun defansi bizim defans kadar beter.

abartmayin kardesim :)

Talisca şu anki formuyla S10'u donunda sallar taraftarız diye objektif davranmaktan vazgeçmeyelim.

Geri
Üst Alt