16/17 E:4 | Tuzlaspor 3-2 Galatasaray | MS | 28 Aralık | ATV

bu kupadan mümkünse en kısa sürede elenmemiz lazım . hatta yarın onur kırıcı bir skor olmamak kaydıyla yenilsek gruptan çıkamasak iyi olur. tamamen lige odaklanırız yönetim ve topçular avrupa olmadığı için olası başarısızlıkta kupanın peşine düşüp taraftarı uyutabilir. bu mazeretleri de elden alınmalı . hem kupada maça çıkan çöp kadroya boş yere maç başı ücretler vermemiş oluruz.
alsak da almasak da bu kupanın hiçbir espirisi yok ne maddi ne manevi.
Avatarindaki hanim kizimiza saygimdan dolayi sert 1 cvp vermiyorum kardes bu postuna!!!

stepne gibi dusunmek lazim ama 3 kez ust uste kazaninca 4-5 diye devam da edebilir . ligde bana cok degil 1 puan bile ekstrasi olacagini bilsem yarin elenmeye razi olurum ,ama avrupada oynamamanin , kupadan elenmenin lig yarisina bir faydasi oldugunu takimlarimizda pek de tecrube edemedik

bu soylem hep bir temenni noktasinda kaliyor , bana ne kadar cok kulvar o kadar faydali gibi gelmistir hep , fakat bunu da destekleyecek bir istatistigim yok
Ustat yarin stattayim bu nefis musabakayi kacirmak istemem

Saçma yorumlara gereken cevaplar verilmiştir sanırım. Kupa varsa en büyük taliplisi Galatasaraydır. O yüzden sonuna kadar devam. Bu sene de ondan sonraki sene de ve sonraki seneler de bizim olsun kupalar.

bu kupadan mümkünse en kısa sürede elenmemiz lazım . hatta yarın onur kırıcı bir skor olmamak kaydıyla yenilsek gruptan çıkamasak iyi olur. tamamen lige odaklanırız yönetim ve topçular avrupa olmadığı için olası başarısızlıkta kupanın peşine düşüp taraftarı uyutabilir. bu mazeretleri de elden alınmalı . hem kupada maça çıkan çöp kadroya boş yere maç başı ücretler vermemiş oluruz.
alsak da almasak da bu kupanın hiçbir espirisi yok ne maddi ne manevi.

Dursun yarın bir gün gidecek,kazandığımız başarılar Galatasaray'ın başarıları olarak anılmaya devam edecek ama.Bu sene de alırsak üst üste 4 olacak kendi rekorumuzu egale etmiş olacağız.Ne demek elenelim?Yarı finale çıkarsak,ligde iddialı olursak belki mazur görülebilir,belki o da.Onun dışında Türkiye Kupası her zaman Galatasaray için 3 kulvarın önemli bir tanesidir,önemli bir hedeftir her sene almaya oynar,özellikle şampiyon olamadığı senelerde önemli bir tesellidir.'Kupa beyi' unvanını da bu yüzden almıştır,14 sene şampiyon olamadığı dönemde bile defalarca aldığı,lig tarihinin en kötü sezonu olan 1981-1982 sezonunda (11. olmuştuk.) bile alabildiği için.Bu kupayı önemsememek,Galatasaray Tarihi'ni yok saymaktır bir nevi,bu organizasyon UEFA Kupası ve Süper Kupa'dan sonra Galatasaray'ın en büyük olduğunun en büyük tescilidir.Bu tarz yorumlar 'teneke kupa o yav' diyen Fener ve Bjkliler'in ekmeğine yağ sürer sadece,biri 8,diğeri 11 kupa geride,ikisini toplasan Galatasaray'ın aldığı kadar kupa etmiyor.Kendileri bizim kadar almış olsaydı Türkiye'nin 2. organizasyonu diye ballandıra ballandıra anlatırlardı.Şu anki statüsü saçma,para ödülü az gelebilir ama bunu eleştirmek farklı bu kupayı tümden yok saymak farklı.Kulüp neyse ki böyle düşünmüyor.

Troll da olsa dogrulari yazmis

Soru sormayi da unutmamis tabi

Atv de mi yoksa o dandik A2 de mi yayınlanıyor maç?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Sneijder Bruma falan oynar mi acep

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

C0wpIATXAAAoW_r.jpg

Geri
Üst Alt