16/17 E:5 | Elazığspor 1-4 Galatasaray | MS | 17 Ocak | ATV

carolu stoperde gormek icin iyi 1 firsat
saniyorum ki hakani daha gormeyiz takimda
1han ve keremi 11 oynatmamasini ise gulunc olarak nitelendirmeliyim

Sivas Arena'da oynansaydı keşke :D

Elazığ ın sahası çok kötü geçen hafta izledim, bol bol top şişirelim pas yapılmaz burda.

Bruma bu yüzden 11 çıkmamalıydı.

rodrigues'i ilk 11de ve yasin'i yedekte bekliyodum ama tam tersi olmus

Birinin sakatlanmasi seni mutlu mu ediyor?
O biri selcuk ve sabri ise takımın menfaati için olabilir.Mutlu olmam ama mutsuzda olmam zira kendilerine bi kaşık suda boğacak kadar nefret besliyorum.Neyse zaten mücadele etmedikleri için sakatlanma riskleri sıfır.Yan pas,geri pas vererek sakatlanırlarsa tarihe geçerler heralde

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam kamil ya.bruma ve poldiyi niye oynatırsın beynin nerde birader

tapa

21933.jpg

Tuzla'nın Erzincan'ı yenmesinden mütevellit 40 bin Dolar'lık galibiyet ödülü dışında hiçbir anlamı yok bu maçın,son hafta içerde Erzincan'ı yendiğimiz takdirde gruptan çıkıyoruz 2. olarak,liderlik şansımız zaten kalmadı.

Yine de en anlamsız maçta bile Galatasaray'ın kazanmasını isterim.Vurduğumuz gol olsun.

Ahh keşke yav Bruma&Garry birbirine alışıp sürekli yanyaya oynasınlar
Bence yasin varken garry'i oynatmayacak riekerink.Umarım yanılırım ama bu garry'i yasin kendine çeki düzen versin diye alternatif olarak aldılar diye düşünüyorum.Yasin defalarca ortalığı birbirine katmasına rağmen bir türlü postalanmadı.Demek torpili sağlam yerden

Orta sahasız çıkmışız maça, göbekten yararlar muhtemelen.

bruma ve poldinin ne isi var ilk 11 de hadi adamlar sakatlandi ne olacak? oynat genc bir oyuncu onlarin mevkisinde yeterlidir

Bence yasin varken garry'i oynatmayacak riekerink.Umarım yanılırım ama bu garry'i yasin kendine çeki düzen versin diye alternatif olarak aldılar diye düşünüyorum.Yasin defalarca ortalığı birbirine katmasına rağmen bir türlü postalanmadı.Demek torpili sağlam yerden

Bence öyle olmaz.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Geri
Üst Alt