- 9 Ocak 2014
- 33.619
- 10.612
- 623
Riekerink kendine yakışan bir kadro çıkarmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selcuk sakatlanır mı acaba ?
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı değil mi zaten ?agzini hayra ac gökhan
Hayırlı değil mi zaten ?
söz konusu selcuk ve sabri ise beni sahsen memnun ederBirinin sakatlanmasi seni mutlu mu ediyor?
O biri selcuk ve sabri ise takımın menfaati için olabilir.Mutlu olmam ama mutsuzda olmam zira kendilerine bi kaşık suda boğacak kadar nefret besliyorum.Neyse zaten mücadele etmedikleri için sakatlanma riskleri sıfır.Yan pas,geri pas vererek sakatlanırlarsa tarihe geçerler heraldeBirinin sakatlanmasi seni mutlu mu ediyor?
Garry oynasaydı keşke
Garry oynasaydı keşke
Bence yasin varken garry'i oynatmayacak riekerink.Umarım yanılırım ama bu garry'i yasin kendine çeki düzen versin diye alternatif olarak aldılar diye düşünüyorum.Yasin defalarca ortalığı birbirine katmasına rağmen bir türlü postalanmadı.Demek torpili sağlam yerdenAhh keşke yav Bruma&Garry birbirine alışıp sürekli yanyaya oynasınlar
mucıze olurdu dogrusuSelcuk sakatlanır mı acaba ?
Bence öyle olmaz.Bence yasin varken garry'i oynatmayacak riekerink.Umarım yanılırım ama bu garry'i yasin kendine çeki düzen versin diye alternatif olarak aldılar diye düşünüyorum.Yasin defalarca ortalığı birbirine katmasına rağmen bir türlü postalanmadı.Demek torpili sağlam yerden
mucıze olurdu dogrusu