16/17 E:5 | Elazığspor 1-4 Galatasaray | MS | 17 Ocak | ATV

Bu Çalık mıknatıs misali tüm topları üstüne çekiyor elini, kolunu kapatsa da penaltı falan yaptırmasa bari

Carole stoperde iyi

Atletik ve ayrica Kene gibi,yapistigi zaman birakmiyor

semihten kötü stoper ülke sınırları içinde yok zaten de carole bence hakandanda iyi oynar.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mevkisinde oynamayan carole ve linnesten böyle bir performans beklemiyordum açıkcası

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Carole stoperde iyi oynuyor yalnız rakip Elazığ olduğunu unutmamak lazım

Gerçi Semih daha kötü takımlara karşı sırıttı

Tüm ofans oyuncuları sahada olmasına rağmen tek pozisyonumuz var. Bu orta saha bu sene bizi bitirir.

selçuk sakatlanmadıgı sürece kesilemez başka yolu yok maalesef aynı seh sabri icinde gecerli

Arkadaş bütün duygusal forvetler bizi mi bulur ? Gol kaçıran küsüyor batırıyor, biz hep bunlarımı piş pişliğeceğiz, Ulan bu Podolski'nin duygusu yok mu, Drogba'nın yok mu, yeni gelin gibi ne kadar golcü varsa bizi buluyor.

Carole için stoper olayı benim de aklıma geldi bence orada daha verimli olabilir.

Ama biraz dengesiz de bir adam. Sol bekte hata yaptığında kademesine girecek olabilir bu sefer yönetici olmak zorunda.

Yine de yavaş yavaş deneyebiliriz. Bek performansı oldukça düşük bana göre.

Hücum kısmında hiç dahil olamıyor savunmada da defoları çözüldü.

Bu arada Sneijder ve Selçuk bitmiş artık. İkisi de emekli gibi canı isteyince biraz silkeleniyorlar.

Yasin çıktı Rodrigues oyunda.

Bruma ve Rodrigues :o

Bu brumanin yüzü Niye Hic gülmüyor beyler. Cok soguk davraniyor herkeze. Biraz podolski abisi gibi güler yüzlü olsa keske

Adam selcugun asistini yedi

LG-LS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt