GSCimbom
16/17 E:6 | Galatasaray 6-2 24Erzincanspor | MS | 24 Ocak | a2
Alper Altun

16/17 E:6 | Galatasaray 6-2 24Erzincanspor | MS | 24 Ocak | a2 Sayfa 28

Alper Altun ·

Cevap
863
Okunma
35,3K
Sayfa
28/44
GGalatasaray6224Erzincanspor24 Ocak
Ya bitiriciligi 20 üzerinden 20 olan adami satmaya calisiyor dangalaklar. Eren kale önünde mala bagliyor hep. Kolaylari kacirir zorlari atar böyle bir adam iste Eren.

Bu de Jong simdi lig macinda cezali duruma dustu demi ?

Eger oyle ise bi 0 puan daha yazmanizi rica edecegim tabloya :) JOR un yerinde olsam 5 defans 5 ofans oynarim hafta sonu, orta saha diye birsey (defansif olarak) zaten yok... Topu alan elini kolunu sallaya sallaya orta sahayi geciyor

Dembele ile geçen denediğimiz zenci yi alsaydık 800 bin Euro ya mal olacaktı

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

yedigimiz 2 kamil gol ve hakemin malligi yuzunden yine gencleri goremeyecegiz

Çatır çutur koyacaksın abi. Gençlerimizin kötü olduğunu düşünüyorum genel olarak ama oynatacaksın.

Hatta gerekli boost'u vermek için böyle anlarda koyacaksın ki hoca bana güveniyor demek ki zorda bile oynatıyor desin. Diğer amiplere de mesaj olsun. (Selçuk, Sabri vs...)

Dembele imza parası istedi diye iptal, ama Eren 4M verip alındı... :)

Dursun ve Levent (temsili)

160879474-640x425.jpg

Çok güzel kadron olur. Garry gibi oyuncuları transfer edebilirsin. Hem maliyeti fazla değil , hemde yedekte kalsa sorun etmez. Doğru bir sistemde uzun lig,kupa ve avrupa maratonunda katkıda verir.

Ama senin rezalet bir kadron varsa gidip kurtarıcı olarak seni tek başına üst seviyelere çıkaramayacak bir oyuncuyu alıp taraftarın önüne atarsan hiçbir halt olmaz.

Bruma budur. Şut tekniği falan gelişsin diye çok beklersiniz. Şu maçta sadece futbol zekası ve şut tekniği üst düzey olan adam olsaydı en az 3 tane gol atardı.

Haftasonu josue-selçuk orta sahası olacak.
Saçımı 3 numara kısaltayım bari. yoksa yolacam yazık olacak.

Gecen sezon kupa finalinde selcuk emre Sneijder oynamisti

Futbol olarak isimize yarar belki selcuk geride kalacak josue ve Sneijder önde oynayacak

Uzun zamandır doğru düzgün maç izlemiyorum bizim takımın. Bu yönetim ve Jor denen paçavra gitmediği sürece izlemeyeceğim. Üstelik, bir şey kaybetmiyorum sanırım. En azından sinir kat sayılarım artmaz...

Geri